Yayın Uygulamaları

Direksiyon Dersi Vererek Para Kazan

Direksiyon Dersi Vererek Para Kazan
Direksiyon Dersi Vererek Para Kazan

Bildiğiniz üzere günümüz içerisinde ehliyet alabilmek adına çok daha fazla emek gösterilmesi gerekmektedir. Yokuşta arabaları geriye kaçırmadan kaldırmanız ve iki araç arasına doğru bir şekilde park edebilmeniz gerekiyor. 1 aydan çok daha kısa bir süre içerisinde verilen direksiyon derslerinde ise bu konu tamamen yetersiz kalabiliyor. Aynı şekilde ehliyetini belki de alalı 5 yılı geçti fakat siz hala direksiyonun başına tam olarak geçmediniz.

Doğal olarak bu yeteneğiniz de körelmiş bir vaziyettedir. İşte bu noktada ise devreye direksiyonu sağlam olan kişiler giriyor. Eğer kendinize araba kullanma hususunda güveniyorsanız ve başkalarına öğretebileceğiniz düşünüyorsanız, bu işle süper bir gelir elde edebilme tekniğine sahipsiniz demektir. Saatlik olarak verilecek olan bu direksiyon dersleri ile beraber kolay bir şekilde günde minimum olarak 100 TL kazanabilirsiniz.

Editörlük Yapmak

İmla kuralları, web sitelerin içerik düzenleri ve düzgün yazım teknikleri konusunda bilgi sahibi biri iseniz, süper bir fikrimiz var; Editörlük! Günümüz içerisinde internet sitelerinin sayısındaki bu artış, editörlük mesleğini de kendisi ile beraber daha da popüler bir hale getirdi.

Her gün diğerini gördüğümüz internet sitelerinin içerik düzenlemeleri, moda blogları adına moda editörleri ve haber siteleri adına haber editörleri aranıyor. Bu konulara ilginiz bulunuyorsa neden bu tarz bir iş yaparak para kazanma seçeneğini tercih etmiyorsunuz.

Ek iş şeklinde yapabilecek olduğunuz en iyi ve en doğru işlerden birisi bu olacaktır, sizler için. Mesela sürekli moda haftalarının takibini yapan, yeni kreasyonları, trenlerin neler olduğunu biliyorsanız ; bilgileriniz boş yere gitmesin. Hemen sizlerde biz moda blogunu araştırın ve bu blog üzerinde editörlük hizmeti vermeye başlayın.

Pasta Tasarımcılığı Yapın

Hem karlı hem de eğlenceli işlerden birisi de pasta tasarımcılığı işidir. Üstelik klasik olan pastalar yerine daha farklı ve tasarımlı olanları tercih etmeyi bizler de seviyoruz. Peki, bu işin tam olarak sizlere göre olduğunu düşündünüz mü?

Eğer beceriniz varsa ve böyle bir düşünüyorsanız hız kaybetmeden bu işe koyulabilirsiniz. Eviniz içerisinde yapabilecek olduğunuz bu iş seçeneğini, ilk olarak yakın çevrenize tanıtın.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!