Yayın Uygulamaları

Çağrı Merkezi Olarak Para Kazanma

Çağrı Merkezi Olarak Para Kazanma
Çağrı Merkezi Olarak Para Kazanma

Evden yapılabilecek işlerden bir diğeri çağrı merkezi işleridir. Ağzım iyi laf yapabilir diyorsanız, sizlerde dışarılara bu işleri veren firmaları bulun. Ardından ev içerisindeki gerekli olan ortamınızı hazırlayın ve hemen işe başlayın. Bu işi yapabilen birçok insan bulunmaktadır. Bazı kişiler potansiyel müşterilere satış yapabilirken bazıları ise destek hizmet olarak çalışmaktadır. Genel olarak görüşme yapılan birey sayısı üzerinden sizlere bir yüzde veriliyor. Yani günlük kazancınızı bu biçimde kendiniz belirleyebilirsiniz.

Masaj ve Detoks Yapmak

Bildiğiniz üzere masaj yapmak, oldukça bilgi isteyen bir konudur. Yani bilinçsiz bir şekilde yapılacak olan masajlar sonrasına oldukça ciddi ve kalıcı zararlar meydana gelebilir. Ama şehir yaşamının büyük stresi ile beraber pek çok insan detoks merkezlerine ve masaj salonlarına başvuruyor. Kendini bu şekilde eski gücünü bulmuş ve yenilenmiş hissediyor.

Katılacak olduğunuz birkaç eğitim ve bununla beraber alacak olduğunuz sertifikalar ile birlikte kendinize ait bir masaj salonu açabilirsiniz. Ayrıca bir masaj salonu içerisinde part time şeklinde çalışabilmeniz de oldukça mümkündür. Detoks ve masaj programlarının minimum olarak 100 TL’den olduğu hesaba katılacak olursa, günlük olarak çok ciddi rakamlar elde edebileceğinizi görebilirsiniz.

Doğrudan Satış Yapmak

Neredeyse 10 yıldır hayatımız içerisinde olan doğrudan satış ürünü, tarih olarak ise belki de çok daha eskilere dayanmaktadır. Ancak son senelerdeki popülerlik konusu ise asla tartışılamaz. Oriflameciler, Avoncular, Tupperwareciler, Doreciler…

Doğrudan satış tekniği olarak tercih edebilecek olduğunuz pek çok ürün vardır. Hangisi sizler adına daha çevrenize uygun ve mantıklı geliyorsa onu seçebilirsiniz. Bu doğrudan satış programları içerisine sizler de dahil olarak hem güzel kazanç elde edebilirsiniz hem de satışlar neticesinde hediyeler kazanabilirsiniz.

Profesyonel Hizmet Satışı Yapın

Hepimizin iyi bildiği bazı işler vardır. Örnek vermek gerekirse; müşteri ve insan kaynakları ilişkileri konusunda becerikli bir birey olabilirsiniz. Peki, bu yeteneğiniz üzerinden para kazanmayı istemez misiniz? Upwork tarzındaki bazı platformlar üzerinden sizlerde profesyonel olarak hizmet satışı yapabilirsiniz. Mobil uygulama, yazılım, marketing, yazarlık gibi pek çok kategori içerisinde uzmanlığınızı başkalarına gösterebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!