Yayın Uygulamaları

Twitter’dan Para Kazanmak

Twitter’dan Para Kazanmak
Twitter’dan Para Kazanmak

Twitter 2006 senesinden bu yana faaliyet gösteren ve 300 milyondan daha fazla kullanıcı sayısına sahip bir sosyal medya platformudur. Twitter kullanıcılarının pek çoğu da işletmelerdir. Bu işletmeler Twitter’ı müşterilerine kampanyaları ve markaları hakkında bilgi vermek ve müşterilerini takip etmek adına kullanırlar.

Eğer bir Twitter hesabınız bulunuyorsa ve hatırı sayılır bir kitleniz bulunuyorsa Twitter’dan para kazanmanız oldukça basittir. Fakat bu durumu ciddi bir iş tarzında düşünürseniz bu paraları elde edebilirsiniz. Günde 1 veya 2 saatinizi Twitter hesaplarınız adına ayırır ve bununla beraber doğru adımlar atarsanız ciddi rakamlarda gelirler elde edebilirsiniz. Bundan dolayı da Twitter’dan para kazanma konusu oldukça kolaydır. Bu yazımız içerisinde sizlere Twitter üzerinden para kazanma yollarını ve ayrıca dikkat etmeniz gereken bazı noktaları anlatacağız.

Twitter’dan Nasıl Para Kazanılır?

Twitter üzerinde para kazanmak adına yapmanız gereken bazı adımlar bulunmaktadır. Bu adımlar ise aşağıdaki şekildeki gibidir:

1- Uzman Birer Twitter Kullanıcısı Olun. 

Twitter kullanma becerisi gelişmemiş olan bir kişi Twitter üzerinden para kazanamaz. Birden çok hesap yönetilmeli, takipçi sayınız artırmalı ve oldukça çekici tweetler atabilirsiniz.

2- Pazarlama Konusunda Deneyim Kazanın. 

Para kazanmak adına internet pazarlama platformları, satış ortaklığı ( affiliate marketing ) ve aday müşteri yaratma gibi bazı konseptlerden anlamalısınız. Bir internet siteniz muhakkak olmalıdır.

3- Twitter’ı Ticari Hesabınız Adına Kullanın. 

Sosyal medya hesapları internet adreslerinin talep ya da müşteri yaratmaları konusunda kullanabilecekleri ideal bir araçtır. Kullanıcı Twitter linklerine tıklayın ve Arama sonuç stratejilerini kullanın. Hesap açılırsa kampanya, ücretsiz deneme ve bedava içerik hizmetleri sunun. Müşterilerin ilgi alanlarına göre ürün tekliflerini e-postalar üzerine gönderim sağlayarak para kazanabilirsiniz.

4- Twitter Hesabınızı ve Blogunuzu Satış Ortağı  ( affiliate marketing ) Olmak Adına Kullanın.

İnsanların blogunuzda ilgilerini çeken ve okudukları ürünleri bulun. Daha sonrasında bu ürünlerin satışını yapan firmalar ile irtibata geçerek internet siteniz üzerinde ürünlerin linkini paylaşın.

İnsanlar satış ortaklığı sistemiyle beraber internet siteleri üzerinde ürünlerin reklamlarını yaparak ürün satışlarından belirli paylar alırlar. Pazarlama faaliyetleri doğru bir şekilde yapılırsa ürünleri üreten kişilerin reklamı yapılırken de aylık olarak yüzde alır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!