Yayın Uygulamaları

Mail Okuyarak Para Kazanmak

Mail Okuyarak Para Kazanmak
Mail Okuyarak Para Kazanmak

Hepimiz internetin bize sunduğu ek fırsatları ve internetin tam olarak ne olduğunu çok iyi biliyoruz. E-posta pazarlamasının sanal ortam üzerindeki rolü oldukça büyüktür. Günümüz koşullarında e-postalarla birlikte çevrelendiğimizi söylemek doğru bir karar olacaktır. Normalde işlerimizin bir gerekçesi olarak gün içerisinde pek çok e-mail hizmetini de kullanırız. ( Yahoo, Hotmail, Gmail vb. gibi ) ya bunları hiç internet aracılığıyla beraber e-posta okuyarak para kazanabileceğinizi düşündünüz mü? Evet, belli cevabınız hayır olacak. O zaman sizlere e-posta üzerinden nasıl para kazanabileceğini anlatalım.

Sizlere ayrıcalıklı fırsatlar sunarak gelir elde ettirebilecek birden fazla internet sitesi mevcuttur. Fakat dolandırıcı internet siteleri üzerinden de uzak durulması gerektiğini asla unutmayın. Sizleri tuzağa düşürürler. Bu sebeple sizlere olumlu ve güvenilir sonuçlar verecek bazı internet sitelerinden bahsedeceğiz. Bu siteler anketler, e-postalar adına sizlere para verir ve bununla beraber inanılmaz teklifler sunarlar. Boş zamanlarınızı ek işler yaparak değerlendirmeyi isteyen kişilerden iseniz bu iş tam da size göre olabilir. Para kazandıran siteler aşağıdaki gibidir:

Matrixmails.com

Matrixmails.com 2002 senesinden bu yana kişilere e-posta okuyarak para kazandırma işini başarılı bir şekilde yürüten internet adresidir. Spam riski bulunmayan Google’da sayfa değeri 4 olan ücretsiz bir platformdur. Tüm e-postalar sunucular tarafından kayıtlı adreslere gönderilir. Bununla beraber hem teşvik edici olmayan hem de teşvik edici reklam çözümlerini de uygun fiyatlarla sizlere sunarlar. 

Matrixmails Sizlere Nasıl Ödeme Yapar?

Ödeme almak adına e-postaları okumak zorundasınız. Bununla beraber internet sitelerini ziyaret ederek ve tıklayarak da ödeme alabilirsiniz. Ödeme almak adına makaleler yazabilir ve oyunlar oynayabilirsiniz. İnternet ortamında gezinmek ve diğer kişilerle bu internet sitesi üzerinden bahsederek kolayca para kazanabilirsiniz.

Matrixmails.com kişisel kazancın yanı sıra hayat boyu süresince bonuslar verir. Ödemeler AlertPay tarafından hemen yapılır ve ödeme limiti ise 2 dolardır. 25-50 dolar aralığında saat ücretlerini kolay bir şekilde kazanabilirsiniz.

Paisalive.com

Herhangi bir ücret ödemeden kolay bir biçimde para kazanmayı istiyorsanız Paisalive.com internet adresinde e-posta okuyarak para kazanabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!