Yayın Uygulamaları

Pinterest İle Para Kazanma

Pinterest İle Para Kazanma
Pinterest İle Para Kazanma

Popüler fotoğraf paylaşım sitesi Pinterest  para kazanabileceğiniz hiç aklınızın ucundan geçti mi? Pinterest’i basit bir fotoğraf paylaşım sitesi düşünmek yerine, onu kendi global para kazanma ağınız olarak düşünün. Sonyapılan  istatistiklere göre Pinterest’in %80 kadın %20 erkek  olmak üzere 90 milyonun üzerinde kullanıcısı vardır ve bu kullanıcılar ayda 2.5 milyar etkileşim yapmaktadır.

Pinterestle para kazanmanın birden fazla yöntemi  var ve Pinterest ağı büyümeye devam ettiği sürece yararlanbileceğiniz fırsatlar da artmaya devam edecektir.

Şimdi pinterest ile para kazanabileceğiniz bazı yolları inceleyelim:

1. Sevdiğiniz şeylerin  peşinden gidin, takipçi kitlenizi oluşturun satış yapın.

Nelerden hoşlanırsınız? Eğer takipçileriniz sizin sevdiğiniz bir alanda harcama yapıyorsa siz de bundan para kazanabilirsiniz.

Fitness sporuna ilgili olduğunuz varsayalım.  Formda kalmayı ve formda olmayı önemsiyorsunuz . Hedef takipçi kitlenizi belirleyin; forma girmeyi  ve çekici olmayı isteyen yirmi yaş grubundaki kadınlar. Bir Pinterest hesabı açın ve bu belirlediğiniz takipçi kitlenizi cezbeden panolar oluşturun.

Panolarınıza takipçiler çekin ve bir posta gönderme listesi oluşturun. Bazı Pinterest kullanıcılarının bir milyondan fazla takipçisi vardır. Takipçi kitlenize ürün satışı yapmak için hesabınızda birçok takipçinizin olmasına gerek yok. Eğer ne sattığınızı ve satacağınız  bilmiyorsanız endişelenmeyin. Birkaç bin takipçiniz olursa, satıcılar sizi insanların istediği ürünlere yakınlaştıracaktır.

2.Bir şirket seçin ve sposorluk almaya çalışın.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi bir takipçi kitlesi hedefleyin .Sonra takipçi kitlenizin ilgisini çeken ve alabileceği ürünleri sunan şirketleri seçin. “Fitness” takipçi kitlenizi gym makineleri veya spor içecekleri ve spor kıyafetleri satan şirketlere yakınlaşabilirsiniz.

anlaştığınız şirketlerle pinterest hesap istatistiklerinizi paylaşın ve sponsor olup olamayacağını sorun. Onlara bir anlaşma önerin; bir yıl boyunca hesabınızda markalarını kullanabilirler. Bu ortaklık İlişkisinden hem siz hemde size Satış ortağı olan şirket kazanacaktır.

3. Satış ortağı şirketin ürünlerini tanıtın

Birçok şirket küçük bir komisyon karşılığında satış yapabileceği ürün tanıtımı yapacak satış ortakları yani influencer  arar. Tanıtımını yapabileceğiniz takipçi kitlenizin beğendiği ürünleri satan ve İnfluencer olarak kayıt olabileceğiniz şirketler bulun. Sonra satış ortağınızın linklerini kullanarak ürünleri kendi panolarınızda tanıtın.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!