Yayın Uygulamaları

Yazı Yazarak Para Kazanma

Yazı Yazarak Para Kazanma
Yazı Yazarak Para Kazanma

Ek iş yaparak para kazanmayı isteyen kişilere özel en realist ek gelir fırsatlarını ve ek iş imkanlarını araştırmaya devam etmekteyiz. Bu yazımız içerisinde sizlere oturduğunuz yer üzerinden para kazanabileceğiniz ve çok popüler olmaya başlayan ek bir işten bahsedeceğiz. Yani, yazı yazarak para kazanma ek iş fırsatından…

Gelişmiş ülkelerin birçoğundan okuma ve aynı zamanda yazma becerileri küçük yaşlardan itibaren bireylere öğretilir. Bu beceriler tüm toplum içerisine yayılsa da yalnızca küçük bir okuryazar grubu kazanç elde edebilecek derecede iyi bir yazardır. Bazı yazarlar yayınlanabilir birtakım içerik oluşturarak tam zamanlı yazarlar, diğer yazarlar ise ek gelir elde edebilmek adına yarı zamanlı çalışırlar. İster ek iş şeklinde düşünün isterseniz de tam zamanlı bir iş şeklinde, yazma yeteneğinizin iyi olduğunu düşünüyorsanız para kazanabilirsiniz. Bu kazanacak olduğunuz para ise hatırı sayılır miktarlarda olacaktır. Yazı yazarak nasıl bu kadar kolay gelir elde edebileceğiniz öğrenmek adına aşağıda yer alan önerileri okumanızı tavsiye ederiz.

Freelance Yazarlık Nedir?

Malum, internet yaşamımızın merkezine oturmuş bir vaziyette. Hemen hemen herkes vaktinin birçoğunu sanal ortamlar üzerinde geçiriyor. Öyle bi bazı insanlar da internet aracılığıyla para dahi kazanabiliyor. İnternet bu kadar gelişmeside ek gelir elde etmek ve hayatına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan kişiler adına birçok iş yarattı. Bunlardan birisi de freelance tarzındaki yazarlıktır. Freelance yazarlar da işlerini diğer freelance meslek gruplarında olduğu gibi serbest bir şekilde yürütürler. Yani kendi yazarlık işinizi yapar, bağımsız olarak bir işletme kabul edilebilirsiniz.

Bu kişiler genel olarak bir ya da çok daha fazla müşteri adına yazılar yazar. Yazdıklar her yazı grubu ve yazı başına da belirli bir ücret kazanırlar. Freelance yazarlık işinde profesyoneli olduğunuz hizmet kısmına göre değişebilen çeşitli isimler ile de anılırsınız.

  • Freelance Blogger – Genel olarak blog yazıları yazar.
  • İçerik Yazarı – Farklı içerik çeşitleri ile ilgilenir. ( Blog gönderileri, ürün tanıtım bültenleri, e-kitap vb. )
  • SEO Yazarı – Google aramalarının sonuç sayfası üzerinde üst sıralarda yer almanızı garantileybilir. 
//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!