Yayın Uygulamaları

Glow Ajans Açma

Glow Ajans Açma
Glow Ajans Açma

Birçok ünlü ismin de içinde yer aldığı oldukça geniş platform üstünde sizlerde Glow ajans ile ciddi miktarlarda para kazanabilirsiniz. Glow Ajans açarak ya da yayın açarak, Glow para metotlarını uygularak aylık olarak oldukça yüksek miktarlarda kazanç elde edebilirsiniz. Peki Glow Ajans nasıl kurulmaktadır? tarzındaki birçok soruyu aklınıza getirdiğinizin farkındayız. Gayet kolay bir şekilde bu platform ile beraber güzel paralar kazanmanız oldukça mümkündür. Bu yazımız içerisinde sizlere Glow Ajans nasıl kurulur? konusu hakkındaki birtakım bilgilerden söz edeceğiz. İşte gerekli olan bütün detaylar…

İnternet ortamında para kazanmanın oldukça farklı tarzda yolları bulunmaktadır. Bunlardan birisi ise görüntülü sohbet uygulamalarının içerisine yayıncı desteğini sağlamaktır. Glow görüntülü sohbet uygulamasında Glow ajans açabilmeniz konusunda belirli birer potansiyelinizin bulunması gereklidir. Eğer ki Glow yönetim ekibiyle irtibata geçebiliyorsanız ve şartlar konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız Ajansınızı açabilme konusunda bir adım öndesiniz.

Glow ajanslarının açılmasında diğer ajanslarda olduğu gibi 30 tane kadın yayıncıya ihtiyaç duyulmaktadır. Ayrıca iyi ingilizceye sahip olmakta avantajdır.

Glow Ajans Nasıl Açılır?

İlk olarak uygulama üzerinden ajans açabilmeniz konusunda yönetim ile iletişim halinde olmanız gerekmektedir. Ajans açıldıktan sonra da aylık olarak ajans içerisine belirli bir sayıda yayıncıyı kayıt ettirmelisiniz. Getirilen her yayıncıyı özgün bir şekilde eğitmelisiniz. Ayrıca onlara işin nasıl olduğunuz öğreterek para kazanmalarına da destek olmalısınız.

Glow ajans kurma konusunda diğer ajanslarda olduğu gibi 30 tane bayan yayıncıya ve 5 adet moderatöre ihtiyacınız bulunmaktadır. Moderatörler yayın esnasında chat kısmına hakim olarak o bölgenin genel düzenlemesini sağlamaktadır.

Yine aynı şekilde Glow ajans kurma konusunda diğer ajanslarda olduğu bir tane dolar hesabınız gerekmektedir. Dolar hesabınız bulunmuyorsa bir tane banka ile iletişime geçerek banka hesabını açtırmanız gerekir. Peki bu dolar hesabının ne işi var? diye soran kişiler açıklık getirelim. Glow resmi ekibi yayın yapan bireyler herhangi bir şekilde bireysel ödeme yapmamaktadır. Bunun yerine ajans sahibinin bütün paraları ise dolar şeklinde ödeme yapması bilinir. Bu şekilde ise tüm yayıncılara kazandıkları ödemeler geçer.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!