Yayın Uygulamaları

Uplive Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Uplive Canlı Yayın Nasıl Açılır?
Uplive Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Uplive canlı yayın nasıl açılır? Uplive canlı yayın platformları içerisinde özellikle Türkler tarafından oldukça fazla sevilmektedir.

Uygulama özellikle sohbet etmek ve sohbete katılmak isteyen kişilerin bulunduğu bir platform halinde. Bunun yanı sıra uygulamada canlı müzik yapan birçok yayıncı bulunmaktadır. Uygulamanın en güzel yanı ise Uplive canlı yayın platformunun partnerlik programıdır. Partnerlik programı sayesinde yayınlarda sadece izlenmek ve belirli bir kitleye hitap etmeniz size para kazandırmaktadır. Peki Uplive canlı yayın nasıl açılır? 

Uplive Kayıt Olma ve İndirme

Uplive canlı yayın nasıl açılır? Sorusunun ilk adımı olarak uygulamaya kayıt olmanız gerekmektedir

Uygulamanın ana sayfasına girerek veya indirdikten sonra giriş ekranında kayıt olmanız mümkündür. Uygulama hem iOS üzerinde hem de Android’de bulunmaktadır. Google Play ve App Store üzerinden uygulamayı indirerek kayıt olabilirsiniz. Uygulamayı tam adıyla bulmak için “Uplive canlı video yayınlama uygulaması” şeklinde aratarak bulabilirsiniz.

Uplive Canlı Yayın Açma

Uplive canlı yayın açma: Uplive uygulamasına giriş yaptıktan sonra canlı yayın açmak oldukça kolaydır. Çünkü uygulama canlı yayın açmanız için ekstra bir program kullandırmanızı gerektirmez.

Uygulama içerisinde aşağıda bulunan kamera simgesine tıklayarak canlı yayını açmanız mümkündür. Kamera simgesine tıkladığınızda canlı yayınla ilgili yapmanız gereken ayarlamalar karşınıza çıkacaktır. Ayarlamaları özellikle başlık vs. düzenledikten sonra karşınıza çıkan buton üzerinden canlı yayını başlat ikonuna tıklayabilirsiniz.

Canlı yayın açmadan önce yeni kayıt olduysanız profilinizi düzenlemeniz önerilir. Çünkü profilinizin düzgün olması sizi daha önceden bilmeyen kişilerin girmesine olanak sağlayacaktır.

Ayrıca uygulama üzerinde devamlı canlı yayınlar yapmak sizin yayın yapan kişi olarak önerilmenizde fayda sağlacaktır. Düzenli olarak yayın yapan kişileri uygulama algoritması ayırt ederek önerilenler listesine eklemektedir.

Uplive Canlı Yayın Para Kazandırır mı?

Uplive canlı yayın uygulaması yayıncılarına oldukça makul ücretler kazandırmaktadır.

Canlı yayın esnasında size gelen bağışlar üzerinden yalnızca %10 komisyon alınmaktadır. Bu alınan komisyonun da birçok kısmı sizin yerinize vergi olarak ödenmektedir. Bunun haricinde uygulama üzerinde düzenli yayın yapmak size dolar bazında para kazandıracaktır.

Ajans 180 WhatsApp hattına mesaj atarak canlı yayınlar hakkında danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!