Yayın Uygulamaları

LivU Canlı Yayın Nasıl Açılır?

LivU Canlı Yayın Nasıl Açılır?
LivU Canlı Yayın Nasıl Açılır?

LivU canlı yayın nasıl açılır? LivU canlı yayın platformunda yayın açmak oldukça basit ve kullanışlıdır.

İzleyiciler ile sohbet etmek ve yetenekleri sergilemek adına yayın yapabileceğiniz platformlardan en gözdesi olan Livu oldukça kazançlıdır. Canlı video akışı sağlayan lider sosyal ağlar arasında ismini yazdıran Livu canlı yayını başlatmak için aşağıda bulunan adımları takip edin:

Uygulamayı indirip kurma:

  • Öncelikle Livu uygulamasını indirmeniz ve uygulamaya kayıt olmanız gerekmektedir. Şifrenizi unutmayın çünkü para çekimi yapacağınız zaman bu bilgiler size tekrar sorulacaktır.

Uygulamayı Google Play Store ve App Store üzerinde bulabilirsiniz. Ayrıca hesabınıza Google hesabınız, telefon numaranız ve facebook hesabınız ile kayıt olabilirsiniz.

Uygulama üzerinden canlı yayın açma:

  • Canlı yayın açmak için uygulamaya giriş yaptıktan sonra alt kısımda yer alan “Live” düğmesine tıklayın.
  • Burada karşınıza çıkan ekranda gerekli bilgileri doldurduktan sonra yayın açmaya hazırsınız demektir.

Canlı yayınınızın insanlar tarafından fark edilmesini istiyorsanız etkileyici bir başlık seçmeyi öneririz. Ayrıca açıklama ve başlık kısmına o zamanda trend olan hashtag kullanımı da yapabilirsiniz. Bu aranılan etikette yayında olduğunuzu gösterir ve ekstra izleyici kazandırır!

  • Canlı yayınınızın izlenmesini artırmak için sosyal medya hesaplarınızı LivU uygulamasına bağlayabilirsiniz. Paylaşma butonu otomatik çıkacaktır veya siz bunu ayarlayabilirsiniz. Bu sayede her yayına geçtiğinizde hesaplarınızdan otomatik olarak mesaj paylaşılır.
  • Ayarları yaptıktan sonra karşınıza çıkan “Go Live” butonuna tıklayarak Livu canlı yayını başlatabilirsiniz.

Ajans 180 WhatsApp hattına mesaj atarak canlı yayınlar hakkında danışmanlık alabilirsiniz. Livu ile bağlantılı olarak çalışan Ajans 180, platformda sizin yükselmeniz için bütün bilgileri size aktarılacaktır.

LivU Kazançlı Mı?

LivU canlı yayın uygulaması kazançlı mı? Uygulamanın çok popüler canlı yayın platformlarda olduğunu herkes bilmektedir.

Uygulama özellikle yurt dışı yayınlar yapıyorsanız mutlaka bir kitleye erişmenizi sağlayacaktır. Bunun haricinde Türk ve Azeri Türkü kullanıcı sayısı da milyonlara ulaşan uygulamada kaliteli içerik üretirseniz kazancınız olacaktır. Uygulamada düzenli bir şekilde yayın yapmaya devam ederek Livu algoritmasının sizi önermesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede de yayınınız daha fazla kişi tarafından izlenecektir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!