Yayın Uygulamaları

Periscope Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Periscope Canlı Yayın Nasıl Açılır?
Periscope Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Periscope canlı yayın nasıl açılır? Twitter’in gözde uygulaması Periscope, üzerinden canlı yayınlar yapabileceğiniz ve bir kitleye erişebileceğiniz bir platform.

Twitter tarafından satın alınan Periscope, ülkemizde bir dönem cinsel içeriklerin artması nedeniyle engellenmiştir. Sonrasında Twitter’ın Türkiye temsilciliği açmasının ardından tekrardan hizmete girmiştir. Denetlemelerin geldiği Periscope’da nasıl canlı yayın açılır? Her kesimden insanın bulunduğu canlı yayın uygulaması Periscope üzerinde canlı yayın açmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  • Öncelikle Periscope bir mobil uygulamadır. Telefonunuza (iOS veya Android) Periscope canlı yayın uygulamasını yükleyin.
  • Periscope uygulamasını çalıştırın.
  • Kamera simgesi şeklinde bulunan sağ alt köşedeki butona tıklayarak giriş yapın.
  • Canlı yayının ön izlemesi olacak bir açıklama ve fotoğraf belirlemeniz gerekmektedir. İlgi çekici bir açıklama ve fotoğraf bularak canlı yayınınızın daha fazla izlenmesini sağlayabilirsiniz.
  • Canlı yayın etkinleştir butonuna tıklayarak canlı yayınınızı açabilirsiniz.

Bu işlemlerin ardından canlı yayına konuk almak veya kapatmak için panelde bulunan butonları kullanmanız gerekmektedir. Akışı sona erdirmek için hızlı şekilde aşağı kaldırırsanız yayın kapanacaktır.

Periscope Kazançlı Mı?

Periscope kazançlı bir canlı yayın uygulaması mı? Canlı yayının ilk başta sadece keyfi açıldığı Periscope uygulaması üzerinden günümüzde birçok kişi para kazanmaktadır.

Sizinde canlı yayın açmaktaki asıl amacınız para kazanmak ise Periscope bu yönden bulunabilecek en iyi platformlar arasında yer alıyor. Arkasında Twitter gibi köklü bir uygulamanın bulunması eşsiz bir kullanıcı kitlesine sahip olmasını sağlamaktadır. Bu yönden izleyici bulmanız özgün ve kaliteli bir içerikle mümkündür.

Periscope’un büyük bir kullanıcı kitlesi olması izlenme olasılığını artıracaktır. Dolayısı ile para kazanma ihtimaliniz de diğer platformlara göre fazladır. Özellikle bayan kullanıcılar buradan yayın başında günlük 100 TL – 150 TL arasında kazanmaktadır. Rahat bir şekilde günlük kazandığınız miktarı 100-200 arası izlenen biriyseniz asgari ücret seviyesine getirebilirsiniz.

Periscope’un kötü yanı ise oyun içeriklerini burada yayın olarak sunamamanızdır. Sadece sohbet, müzik gibi yayınlar bu platformda izlenmektedir. Pc versiyonunun yakında çıkarılması ile birlikte Twitter oyun yayınlarına yönelik hamleler de düşünmektedir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!