Yayın Uygulamaları

Glow Görüntülü Sohbet İle Para Kazanma

Glow Görüntülü Sohbet İle Para Kazanma
Glow Görüntülü Sohbet İle Para Kazanma

Glow görüntülü sohbet ile para kazanma nedir ve nasıl yapılır bu yazımızda ayrıntılarından bahsedeceğiz. Ayrıca uygulama üzerinden ne kadar kazanılır sorusuna da yanıt vereceğiz.

Son birkaç ay içerisinde yayıncılık serüvenine dahil olan platformlardan bir tanesi olan Glow, kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştır. Android, IOS ve Microsoft Store üzerinde bulunan uygulama üzerinde dünya üzerinde birçok kullanıcı potansiyeli bulunmaktadır. Sizlere bugün Glow görüntülü sohbet ile para kazanma yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Glow görüntülü sohbet platformunda günde 3-4 saat vakit geçirmeniz yeterli olacaktır. Geçirdiğiniz bu vakitte ilk başta arkadaşlarınıza bir yayın açarak neler yapmanız gerektiğini görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla şarkı söylemek, muhabbet etmek gibi doğal içerikler bularak izlenmenizi artırabilirsiniz. Sonrasında kalan tek işlem ise düzenli olarak yayın yapmaktır.

Bu konular ve daha fazlası hakkında destek almak için Ajans 180 WhatsApp hattına mesaj atabilirsiniz. WhatsApp hattı üzerinden yayıncı olmak hakkında anlaşmalı olduğumuz şirketlerde nasıl yükseleceğiniz hakkında yardımcı olmaktayız.

Glow Uygulaması Ne Kadar Kazandırır?

Glow görüntülü sohbet ile para kazanma, pek çok kişinin bilmediği güzel kazanç yöntemleri arasında yer almaktadır. Aslında uygulamadan para kazanıldığını birçok kişinin bilmemesi bu uygulama içerisinde kazançların yüksek olmasına neden olmaktadır. Fakat biz Ajans 180 olarak herkesin bu serüvene dahil olması konusunda yardımcı olmaktayız.

Glow uygulaması, görüntülü sohbet ve canlı yayın özellikleri bulunan bir uygulamadır. Uygulama hem İOS hem de Android telefonlar ile çalışmaktadır. Bunun haricinde bilgisayara birkaç eklenti kurularak bilgisayarınız üzerinden de Glow uygulamasını çalıştırmanız mümkün hale gelmektedir. Uygulama içerisinde milyonlarca kullanıcının olması ve yayın yapan kişi sayısının az olması uygulama içerisinde kazançların bilinmemesine sebebiyet veriyor. Fakat uygulama üzerinde yayın açarak gerçekten güzel kazançlar elde etmek mümkün. Uygulama yabancı bir şirket uygulaması olduğundan dolayı burada yapılan ödemeler de dolar ve euro üzerinden verilmektedir. Türkiye’de de kur fiyatlarının bu kadar fazla olması sizin kazançlarınızı artırmaktadır.

Glow uygulaması ne kadar kazandırır? Düzenli şekilde yayın yaparak aylık 1.000$ üzeri kazanmanız mümkündür.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!