Yayın Uygulamaları

TikTok Fenomen Olma

TikTok Fenomen Olma
TikTok Fenomen Olma

TikTok fenomen olma ve tiktok üzerinden para kazanma birçok gencin hayalidir. Bu yazımızda TikTok fenomen olma hakkında bilgiler paylaşacağız.

Sosyal medya uygulamalarına adını damga gibi vuran ve son 1 yıl içerisinde oldukça fazla kullanıcıya ulaşan TikTok milyonlarca kullanıcıya ulaştı. TikTok’un algoritması ise Google reklamlarına benzer bir şekilde çalışmaktadır. Bu da bizim fenomen olma adımları içerisinde neler uygulayacağımızı öğretiyor. TikTok üzerinde kullanıcılar daha önceden izleyip beğendiği videoların tekrar karşısına çıkmasına alışkındır. Bundan dolayı beğenisi yüksek ve yorum sayısı fazla olan videolara benzer içerik üretmemiz gerekmektedir. TikTok fenomenliğine attığımız adımlarda şunlara dikkat etmeliyiz: 

  • Yoğun ilgi uyandıran video çeşitlerine benzer videolar çekmek bizi popüler hale getirecektir.
  • Beğenisi ve yorum sayısı fazla olan videoların etiketlerini kullanmak bizleri o videoları izleyen kullanıcıların keşfetine düşürecektir.
  • TikTok, Google gibi uygulamayı aktif kullanmamızı istemektedir. Bundan dolayı girdiğimiz videolara beğeni, yorum vs. atmamız bizleri önermesinde avantaj sağlayacaktır. Uygulama içerisinde geçirdiğimiz vakit bizim kilit noktalarımızdan bir tanesidir.

TikTok Fenomen Olma: İzlenme Sayısını Arttırma

TikTok platformu içerisindeki diğer kullanıcılarla beraber video paylaşımına olanak sağlayan bir uygulamadır. Uygulamayı indirerek ya da herhangi bir hesap açmadan videoların tamamını izleyebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsizdir. 

Peki son zamanların trend uygulaması olan TikTok uygulamasında kullanıcıların en çok merak ettiği sorulardan birisi de TikTok fenomen olma. TikTok uygulamasında fenomen bir hale gelerek çok ciddi rakamlarda kazançlar elde edebilirsiniz. Ancak bunun için ilk olarak bir hesap açmanız gerekmektedir. Daha sonrasında TikTok platformunda çok daha fazla nasıl izlenirim diye meraklarınız varsa yazımızın devamında sizlere bu ipuçlarını vereceğiz.

  • TikTok uygulaması indirildikten sonra kendiniz adına kendiniz adına bir kullanıcı adını belirlemelisiniz.
  • Sonrasında uygulamanın kullanımı oldukça basittir. Tek yapılması gereken 15 ile 60 saniye aralığında yaratıcı videolar çekerek bunları takipçiler ile paylaşmanız gerekmektedir.
  • Platform üzerinde yayınlanan videolar izleyicilerin hobilerine ve ilgi alanlarına göre eşleşerek gösterilmeye başlıyor.
  • Videolarınızın görüntülenme sayısını ve aldığınız beğeni sayısını ana sayfanız üzerinden takip edebilirsiniz.
  • İlk videonuzu yayınlayarak TikTok dünyasına giriş yapmış oluyorsunuz.
//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!