Yayın Uygulamaları

Canlı Yayında Sohbet Ederek Para Kazanma

Canlı Yayında Sohbet Ederek Para Kazanma
Canlı Yayında Sohbet Ederek Para Kazanma

Canlı yayında sohbet ederek para kazanma, günümüz şartlarında birçok kişinin istediği bir meslek haline gelmiştir.

Canlı yayın platformlarının son zamanlarda oldukça artması ve buradaki içerik üreticilerinin artması internette böyle bir mesleğe ihtiyaç duyulduğunu gösterdi. Sosyal medya ve oyun platformlarında başarılar yakalamış kişiler özellikle canlı yayın esnasında sadece sohbet ederek güzel kazançlar elde ediyor. Bunun yanı sıra sohbeti akıcı olan ve dinlenilen kişilerde bu mecraya atılmış ve oldukça güzel kazançlar elde etmeye başlamıştır.

Eğer sizde canlı yayında sohbet ederek para kazanma mesleğini yapabileceğinizi düşünüyorsanız burada size platform ve izlenme önerileri vereceğiz. Bu önerileri yerine getirdiğiniz zaman ilk başlarda bile normal kazandığınız paralardan oldukça fazlasını kazanabilirsiniz. Hem de sadece sohbet ederek!

Bigo Live Sohbet Ederek Para Kazanma

Canlı yayında sohbet ederek para kazanma mesleği için önereceğimiz ilk platform Bigo Live’dır.

Bigo Live son zamanlarda aşırı popüler olmuş bir sosyal medya canlı yayın platformudur. Burada sadece sohbet ederek belirli bir kitleye hitap edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken düzenli bir şekilde Bigo Live uygulaması standartlarında yayın açmak. Uygulama içerisinde herhangi birinin size bağış göndermesine veya abone olmasına gerek olmamaktadır. Düzenli olarak yayın açtığınızda izleyici sayısına göre kazanç elde edersiniz. İlk başta partnerlik programına dahil olmak açısından belirli bir izleyici kitlesine sahip olmanız gerekmektedir. Burada da sosyal medya hesaplarınızı kullanabilir ve ayrıca arkadaşlarınızı çağırabilirsiniz.

Livu Sohbet Ederek Para Kazanma

Canlı yayında sohbet ederek para kazanma mesleği için önereceğimiz ilk platform Livu’dur.

Livu sohbet uygulaması özellikle kadın yayıncılar için gerçekten büyük imkanlar sağlamaktadır. Canlı yayın açarak bilgisayar veya telefonunuzdan yayınına katılan insanlarla sohbet edebilirsiniz. Uygulama sizin belirli periyotlarla yayın açtığınıza bakar ve sizi ana sayfasında önermeye başlar. Bu sayede sizde yayıncı olarak güzel bir şekilde kazanç elde etmeye başlarsınız.

Canlı yayında sohbet ederek para kazanma ile alakalı platform desteği almak için Ajans 180 WhatsApp hattına mesaj atabilirsiniz. Ajans 180, canlı yayın platformu için sizi önerir ve yönlendirmeler yapar.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!