Yayın Uygulamaları

Sermayesiz Para Kazanma

Sermayesiz Para Kazanma
Sermayesiz Para Kazanma

Sermayesiz para kazanma günümüzde birçok insan tarafından çok sık bir şekilde araştırılan konular arasında yer almaktadır.

Son zamanlarda İnternet üzerinde, kullanıcıların çok sık denk geldiği site olan Onlyfans.com internet adresi, Londra merkezli bir para kazanma güdüsünü benimsemektedir. Genel olarak yetişkin içerikleri içerisinde barındırsa da, içerik üreticileri arasında, doktor, müzisyen, spor hocaları ve diyetisyenler yer almaktadır. Peki OnlyFans nedir? OnlyFans Nasıl kullanılır?

OnlyFans Nedir?

Sermayesiz para kazanma için OnlyFans uygulaması bütün hizmetleri sunan bir internet sitesidir.

OnlyFans, bütün herkesin kazanması mantığı ile geliştirilen ve tasarlanan sosyal medya hizmetleri sunan bir internet sitesidir. İnternet sitesi, Londra merkezine sahip olmakla beraber aylık olarak 100.000 dolar ile 1.000.000 dolar aralığında para kazandırabilmek imkanı bulunmaktadır. Sitenin mantığı ise genel olarak aşağıdaki gibidir:

  • Kullanıcılar siteye üye oluyorlar.
  • Üyelik işleminde sonra yayınladıkları fotoğraf ya da videolardan para kazanabiliyorlar.
  • Üye olan kullanıcı, takip ettiği bir hayranının paylaşımlarını görebilmek adına, aylık olan abonelik ücretlerini ödemek zorunda kalıyor.
  • Premium hesaplar dışarısında tabi ki ücretsiz bir şekilde hesaplarda bulunmaktadır. Bu hesapların ise gönderilerini izlemek adına yine kart bilgilerinin girilmesi zorunludur. 
  • Uygulama içerisinde ne kadar fazla aboneye sahip olunursa, o kadar çok para kazanma fırsatınız oluyor.

OnlyFans Nasıl Kullanılır?

OnlyFans uygulamasının kullanılmasında önce, uygulamada ve web sitede bulunan içeriklerin yüzden 80’den fazlası yetişkin bir içeriğe sahip olunmasında fayda var. Siteyi kullanım amacına uygun olup olmadığını da bu konu üzerinde fikir yorarak değerlendirebilirsiniz. Para kazanma fırsatı sunan site, neden başka sosyal medya içeriklerini kullanmalıyım? sorularını da beraberinde getiriyor. Peki OnlyFans nasıl kullanılır?

Bu sorunun cevabı için listeyi takip etmelisiniz:

  • OnlyFans internet adresine tıklayınız.
  • Açılan sayfada, Twitter, Google veya Sign Up For OnlyFans internet sitesinin adresine tıklayarak üye olma kısmına gelin.
  • Üyelik bilgileri tamamlandıktan sonra, istediğiniz bir hayranınıza abone olabilirsiniz.
  • Abonelik işlemlerinin tamamlanması adına, Banka bilgilerini siteye ekleyerek, ödeme yapmalısınız.
  • Ücretsiz hesapların bile görüntülenmesi adına yine de kart bilgilerinin girilmesi zorunludur.
//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!