Yayın Uygulamaları

Yayıncı Bul Para Kazan

Yayıncı Bul Para Kazan
Yayıncı Bul Para Kazan

Yayıncı bul para kazan, günümüzde yayıncılığın gelişmesi ile birçok meslekler çıktığının kanıtı niteliğindedir.

Birçok kişi yayın yaparak belirli bir kitleye hitap etmektedir. Oyun oynamak, sohbet etmek veya farklı aktiviteler ile yayınlar açan birçok yayıncı bulunmaktadır. Bu yayıncıların sayısının artmasının yanı sıra canlı yayın platformlarını takip eden kullanıcılar da oldukça artmıştır. Bu yüzden yayıncıların yayınları kontrol etmesi bir nebze zorlaşmaktadır. Yayın esnasında kontrolün daha sağlıklı olması için moderatörler, yayıncıya yardım etmektedir. Bu sayede moderatörler de canlı yayınlardan para kazanmaktadır.

Yayıncı bul para kazan mantığının bir diğer dalı ise youtube video montajları. Yayın platformları üzerinden yayın açan birçok kullanıcının ayrıca youtube hesabı da bulunmaktadır. Youtube hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile canlı yayınlara kitle çekmenin yanı sıra adını duyuruyor ve oradan da gelir elde ediyorlar. YouTube videolarının düzenlenmesinde bu yayıncılara yardım edebilir ve bu sayede de para kazanabilirsiniz.

Moderatörlük Yaparak Para Kazan

Yayıncı bul para kazan, günümüz sektörleri içerisinde yer alan yayıncılık mesleğinin gelişmesi adına oldukça önem arz eden bir konudur.

Moderatör seçerken, sizin adınıza neyin spam, neyin hakaret olduğu konusunda genel olarak fikir sahibi olmanız gerekir. Örneğin bazı kanallar içerisinde, büyük harfler kullanılarak yazılan blok metinler, diğer sohbet mesajlarının fark edilmesini zorlaştırdığından spam olarak kabul edilir. Özellikle sohbetin yavaş gelişmekte olduğu bazı kanallar içerisinde zaman zaman belirlenmekte olan büyük harfli metinler az rahatsız edici bulunabilir. Spam konusu içerisinde bu yalnızca bir örnektir ve dikkate alınması gereken başka örnekler de bulunur:

  • Web bağlantıları
  • ASCII resimler
  • Genel olarak uzun, kopyala-yapıştır kullanılan metinler
  • Kendini yineleyen metinler 
  • Aşırı sembol kullanımı
  • Aşırı ifade kullanımı

Hangi mesajların sizin adınıza kabul edilebilir olduğu ve hangi mesajları istemediğiniz konusunda moderatörünüzü bilgilendirin. Moderatörlerinizi izleyicilerinizden, güvendiğiniz kişilerin vermiş olduklara tavsiyelere göre seçin.

Video Montaj Yaparak Para Kazan

Yayıncı bul para kazan mantığının en önemli kısımlarından bir tanesi de video montajı yaparak para kazanmaktır.

Yayıncıların canlı yayın özetlerini veya YouTube için harici içeriklerini yayıncının isteğine göre montajlayarak gelir elde edebilirsiniz. Güzel işler çıkartmak için youtube video montajında biraz bilgi edinmeniz size tecrübe katacaktır. Sonrasında yaptığınız montaj ve video kurgularından para kazanmaya başlayabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!