Yayın Uygulamaları

Bigo Live Yayıncı Başvuru

Bigo Live Yayıncı Başvuru
Bigo Live Yayıncı Başvuru

Yayın platformlarının artması ile birlikte birçok yayıncı en çok gelir getiren canlı yayın platformunu seçmek istemektedir. Bigo Live sonradan çıkan bir canlı yayın uygulaması olmasına rağmen en çok kazanç getiren uygulamalar arasında yer alıyor.

Bigo Live üzerinden yayın yaparak güzel kazançlar elde etmeniz mümkün. Üstelik bir süre yayın yaptıktan ve takipçi kitlesine eriştikten sonra sizi izleyenlerin bağış yapmasına gerek kalmıyor. Resmi yayıncı olarak geçerek aylık 80$ – 4400$ arasında sadece Bigo Live üzerinden kazanç elde edebilirsiniz. Bigo Live üzerinde istediğiniz kişiyi takip edebilir ve takipçileriniz için canlı yayınlar açabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir Bigo Live hesabı açmak ve sonrasında yayın ayarlarını yapıp yayın açmak. Yayın açmanız için ekstra hiçbir şeye gerek duymadan kolay bir şekilde yayın açabilirsiniz.

Kullanıcı sayısı milyonlara ulaşan Bigo Live üzerinden bir süre normal şekilde yayın yaparak kriterleri yerine getirin. Daha sonrasında ücretli yayıncı olarak başvurun ve Bigo Live resmi yayıncısı olarak Bigo Live üzerinden gelir elde edin.

Bigo Live Para Kazanmak 

Bigo Live platformu üzerinde elbette ki mümkündür. Bigo Live üzerinde aslında para birimi olarak iki farklı seçenek bulunmaktadır. Bunlar elmas ve fasulyedir.

Elmas:

Uygulama içerisinde yapılacak olan harcamalar adına kullanılan para birimidir. Yayın bir yayın sırasında herhangi bir yayıncıya özel olarak emoji vb. gönderimi yapmak için elmas kullanmanız gerekmektedir. Bu bağlamda ise elmas satın alma işini parayla yapabilirsiniz.

3818 Elmas: 790 TL / 848 Elmas: 177 TL / 297 Elmas: 62 TL / 42 Elmas: 9 TL şeklindedir.

Elmasları ise Google Cüzdan kullanarak alabilirsiniz.

Fasulye:

Fasulye birimi yalnızca yayıncıları ilgilendirir. Yayıncılar, yaptıkları yayınlar içerisinde aldıkları hediyelerin tutarı kadar fasulye kazanırlar. Bu fasulyeler daha sonra ise nakde dönüştürülebilir ve çekilebilir. 210 adet fasulye yaklaşık olarak 1 dolara tekabül etmektedir.

Fasulyelerin nakit paraya dönüşümü için en az 6.700 adet, en fazla ise 1.050.000 olarak fasulyeye sahip olmanız gerekir. Bu işlemin ise genel olarak süresi 1 aydan daha fazla sürmektedir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!