Web Strategy

Profesyonel Web Sitesi Fiyatları

Profesyonel Web Sitesi Fiyatları
Profesyonel Web Sitesi Fiyatları

Dijital dünyadaki kuruluşlar arasında rekabet tahmin edildiğinden de büyük boyutta. İnternet,  hayatın her anında ve her yerde herkes tarafından kullanılıyor. Tüketicinin davranışında yaşanan değişimlerin ve gelişmelerin farkına varmak ve bunlara tepki vermek işletmelerin önceliği haline gelmiş durumda. Bu farkındalığı sağlayan işletmeler, amatör web sayfalarını bir kenara bırakıp, bu alanda profesyonel bir sayfaya sahip olmanın gerektiği bilincindeler.

Profesyonel web sitesi fiyatları, bazı özelliklere göre değişkenlik gösterebilir. Tasarım,  yazılım ve seo özellikleri bu değişkenliğin başlıca sebeplerindendir. Fiyatlar, hizmeti sağlayan firmaların kalitesine göre de değişkenlik gösterebilir.

İnternet tarayıcınıza, web sitesi fiyatları yazıp arama gerçekleştirirseniz karşınıza geniş bir fiyat yelpazesi çıkacaktır. 100 TL ila 10.000TL aralığında olan bu fiyatlandırmaların sebebi, web tasarım firmaları aralarındaki kalite farkıdır.

Profesyonel Web Sitesi Hizmeti Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar

Her durumda olduğu gibi bu tür durumda da dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır. Bunlardan bazıları;

  • Amaç ve hedeflerinizin, aracı ajanslar tarafından heba edilmesini elbette istemezsiniz. Bu durumda 100 TL’nin profesyonel web sitesi fiyatı olmayacağını bilmeniz gerekmektedir.. Web sitesi bu kadar ucuza kurulamazken, profesyonel bir hizmeti bu maliyete yapmanız imkan dahilinde değildir.
  • Profesyonel web sitesi kurma iddiasında bulunan bazı web sayfaları, aslında işi doğrudan yapanlar değildir. Sizden aldığı ücretten daha düşük bir maliyetle başka bir firmaya yaptırarak kazanç sağlamak bu tarz kişilerin kazanç yoludur.
  • Profesyonel bir web sitesi kurmak için, uzman yazılımcıların ve çalışanların olduğu bir firma seçmek dikkat etmeniz gereken hususlar arasındadır.

Profesyonel Web Sitesi Kurmanın Ortalama Maliyeti

Profesyonel web sitesi fiyatları, bahsettiğimiz gibi firmadan firmaya değişkenlik gösterebilir. Kaliteli bir hizmet ve güvenilir firmalar ile çalışmak istiyorsanız fiyat biraz tuzlu olacaktır. Sizler için araştırdığımız bazı önde gelen firmaların fiyat aralıkları 1000 TL ila 5000 TL aralığında. Elbette kurmak istediğiniz sitenin maliyeti sizin beklentilerinize göre belirlenecektir. Ancak ortalama olarak fiyat aralığı bu şekilde. Eğer ücretler bütçenizi aşıyorsa kaliteden feragat edebilir ve maliyeti daha da düşürebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!