Web Strategy

Hazır Paket Web Sitesi

Hazır Paket Web Sitesi
Hazır Paket Web Sitesi

Sizlere bu yazımızda internet üzerinde satılan hazır paket web siteleri hakkında bilgi vereceğiz ve avantajları hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız. 

Hazır paket web siteleri, fazla yazılım ücreti ödemeden, oldukça hızlı bir şekilde elinize geçebilecek olan web sitelerine denir. Marka değerini kısa sürede büyütmek isteyen çoğu insan tarafından tercih edilir. Hızlı bir şekilde kurumsal veya bireysel web sitesi sahibi olmanızı sağlar. Kurulumu için sizden herhangi bir teknik bilgi bilmeniz istenmez, kolaylıkla otomatik olarak kurulup çalışmaya başlar. Çok kısa bir sürede kullanıma hazır hale gelen bu siteyi, ister sahip olduğunuz domain adresine isterseniz farklı bir adrese kurdurabilirsiniz.

Bu paketlerin avantajı ise, tasarım ve yazılım geliştirme sürecini bekleme durumunu ortadan kaldırıp doğrudan harekete geçmenizi sağlar. Hosting fiyatı kadar ucuz bir fiyata profesyonel bir web paketi satın alabilirsiniz. Bu site sanıldığının aksine sürekli yenilenir ve güncellenir.

Hazır Web Sitesi Paketine Nasıl Sahip Olurum?

Google üzerinde yapacağınız kısa bir araştırma üzerine ulaştığınız bazı hazır paket web site firmaları sizleri fiyat aralığı hakkında bilgilendirecektir. Bu internet siteleri, onlarla iletişime geçmeniz halinde size en uygun paketi bulma konusunda yardımcı olacaklardır. Sanılanın aksine belli bir domain adresine sahip olmanıza gerek yoktur. Daha sonradan isteyeceğiniz bir domain adresi edinme konusunda sizlere yardımcı olacaklardır. Yani sizlerden herhangi teknik bilgi istememelerinin yanı sıra sizin isteklerinize uygun paketi bulmanız için çaba sarf edeceklerdir. İnternet üzerinde ulaşabileceğiniz bu web siteleri ile iletişime geçmek dışında yapmanız gereken başka bir şey yoktur.

Hazır Paket Web Site Fiyatları

Oldukça merak edilen hazır paket web sitelerinin fiyatları internet üzerinde ortalama olarak aylık 100 ila 300 TL aralığında değişmekte. Paket içeriklerinin sebep olduğu bu fiyat değişkenliği size sunulan hizmette de farklılıklara sebep oluyor. Bazı ekstra hizmetleri almak istemeyerek hizmet bedelini daha da uyguna getirebilirsiniz. Veya daha profesyonel bir hizmet almak isteyip, bütün ekstraları da paket içerisine dahil edebilirsiniz. Sizin tercihlerinize ve beklentilerinize göre fiyatlarda farklılıklar gözlemlenebilir. 

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!