Yayın Uygulamaları

Online Para Kazanma

Online Para Kazanma
Online Para Kazanma

Online para kazanmak günümüz şartlarında en popüler konular arasında yer almaktadır. Hele ki günümüzün çok büyük bir bölümünü internette harcıyorsak ya da intere ilgiliysek, online para kazanmak mümkün bir hale geliyor.

Bu yazımız ‘’ online para kazanmak istiyorum ‘’ diyen kişiler için özel olarak hazırlandı. Sermayesiz bir şekilde öğrenci işi olarak yapılabilecek pek çok iş bulunmaktadır. Bir bilgisayar ve bir internet bu işleri yapabilmeniz için yeterlidir. İster kütüphaneden, ister evden, isterseniz de kafeden çalışın. İş ve çalışacağınız ortam tamamen size kalmış bir durumdadır. ‘’ Kolay para kazanmak ‘’ tabiki çok kolay değil ancak mümkün olduğunca sade bir şekilde sizlere anlatmaya çalıştım. Online para kazanma yollarından bazılarını sizlere sunuyorum.

TÜİK tarafından 2017 yılında yapılan araştırmaya göre Türk aile halkının %78,3’ü genişbant olan bir internet bağlantısına sahiptir. Ülke nüfusu ile oranladığımızda bu sayı yaklaşık olarak 64 milyondur. Bu da internet ortamında ulaşılabilecek kitlenin büyüklük durumunu gözler önüne seriyor.

Yayın Yaparak Para Kazanma

Son yıllarda insanların en çok araştırdığı konulardan biri online para kazanmadır. Bu konu içerisinde de en sık tercih edileni yayın yaparak para kazanma yoludur.

Yayın yaparak para kazanma fikrinden doğan ‘’ yayın yapmak ‘’ ve ‘’ yayıncılık ‘’ kavramları hayatımıza girdi. Yayın yaparak para kazanma tarzında karşımıza çıkan sektör sponsorlukların ve ciddi rakamlardaki paraların döndüğü bir iş haline geldi. 

Yayıncılar, Youtube videolarından da bilindiği üzere birçok içeriği canlı bir şekilde insanlara sunuyor. Bu kimi zaman bir sohbet, kimi zaman bir şarkı, kimi zaman ise bir oyun şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Son yıllara kadar bu sektör içerisinde birkaç yayın platformu dışarısında çok fazla bir seçenek yoktu. Ancak piyasaya oldukça hızlı giren Amerika ve Çin merkezli platformlar sektörün altını üstünü getirdi. Mevcut durumda çok yüksek rakamların söz konusu edindiği sektör, gün geçtikçe büyüme devam ediyor. Yayın yaparak para kazandıran bazı uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • Twitch
  • Dlive
  • Facebook Gaming
  • Nimo TV
  • YouNow
  • NonoLive

tarzındaki uygulamalardır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!