Yayın Uygulamaları

Payoneer Hesap Açma

Payoneer hesap açma işleminde ilk olarak payoneer.com internet adresi üzerine tıklamak gereklidir. Siteye giriş yapıldıktan sonra üye ol adında bir kısım gelecektir.

Bu aşama sürecinde dikkate alınması gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Bu noktalar aşağıdaki gibi verilmiştir:

  • Telefon, adres bilgileri ve e-mailiniz doğru olsun,
  • Özellikle Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterin.
  • Şifrenizi oluştururken, Sifre1234*? şeklinde bir şifre oluşturulmalı,

şeklinde sıralanır. Site içerisinde yer alan formu doldurmak gereklidir. Daha sonrasında karşınıza çıkan bütün form adımlarını tek tek tamamlayıp altta yer alan ileri sekmesine basarak ilerleyin. Toplamda dört aşama olacak şekilde üyeliğiniz tamamlanacaktır. Üyeliğiniz anında onaylanmayacaktır. Öncelikle bir onay süreci ve denetime girecektir. Ardından yaklaşık birkaç gün içerisinde sizlere onay bilgisi gönderilecektir.

Payoneer Nasıl Para Çekilir?

Payoneer hesabınıza girdikten sonra karşınıza çıkan ‘’ Para çekme ‘’ başlığı altındaki ‘’ Banka Hesabına ‘’ adlı yazıya tıklayın. Karşınıza bu işlemden sonra yeni bir sayfa çıkacak. Yeni sayfa içerisinde ‘’ Şuradan Çek ‘’ bölümünde paranızın hangi para birimine ait ise onu seçmelisiniz. ‘’ Para çekme bilgileri ‘’ kısmında ‘’ Şuraya Çek ‘’ bölümünden çekilecek banka hesabını seçip ‘’ Tutar ‘’ bölümüne miktarı yazın. Miktar olarak en çok 10.000 dolar en az ise 50 dolar çekim yapabilirsiniz. ‘’ Açıklama ‘’ kısmını boş bırakabilir veya bir açıklama yazabilirsiniz. ‘’ İNCELE ‘’ sekmesine tıklayın ve gelecek sayfa içerisinde girilen bilgileri yeniden kontrol edin ve para çekme isteğini yollayın. Masraf olarak dolar başına yaklaşık 10 kuruş arasında bir eksik ödeme yapılmaktadır. 

Sağ üstte yer alan ‘’ Ayarlar ‘’ sekmesi altındaki ‘’ Banka Hesapları ‘’ adlı sayfadan mevcut hesabınızı düzenleyebilir veya yeni banka hesabi ekleyebilirsiniz. En fazla 3 banka hesabı eklemesi yapılabilir. Yine ‘’ Ayarlar ‘’ sekmesi altındaki ‘’ Payoneer Kartları ‘’ adlı sayfaya giderek ‘’ Payoneer Prepaid Mastercard ‘’ siparişinizi verebilirsiniz.

Payoneer Nedir?

Payoneer, internet üzerinden elde edilmiş kazançları banka hesabınıza transfer işlemini çevrimiçi bir şekilde ödemeyi sağlar. Az masraflı ve Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Ödeme alınacak internet sitesi ya da şirket kazançlarınızı Payoneer hesabınıza aktarılır. Payoneer ise yatırılan parayı yaklaşık 2-3 günlük bir süreç içerisinde hesabınıza yatırır. Para çekim işlemini yapabilmeniz için hesabınız içerisinde en az 50 dolar olması gereklidir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!