Yayın Uygulamaları

Bigo Para Kazanma

Bigo Para Kazanma
Çevrim içi canlı yayın uygulamaları arasında öne çıkan özelliklere sahip bigo para kazanma konusunda sıklıkla tercih edilmektedir. Uygulamada kazanılan coinler ve hediyeler, gerçek dünyada nakit karşılıklarına çevrilebilmektedir. Hem İOS hem de Android platformları destekliyor olması devasa kapasitede izleyiciler barındırmasını sağlamaktadır. Uygulama üzerinden ayda 30 saatlik yayın yapan kullanıcılar, seviyeleri de göz önünde bulundurularak 4400 dolara kadar nakit kazancı elde edebilmektedirler. Bu tutarın kazanılmasında tamamen uygulamanın topluluk değerlerine uygun yayınlar yapmak gerekmektedir.

Aksi şüpheli davranışlarda kazanç sağlarsanız, sistem üzerinden uzaklaştırılmanız mümkündür. Bu nedenle de yayın profili olabildiğince kurallara uyan tarzda olmalıdır. Yayıncı başvurusu öncesinde platformun nelere izin verip, nelere hassas yaklaştığı iyi kavranmalıdır. Farkında olmadan yapılacak hatalı hareketler, bütün emeklerin çöpe gitmesine neden olabilecek potansiyeldedir. Nitekim dijital itibarınızın zedelenmesi de olayın bambaşka bir boyutudur.

Bigo Para Kazanma Şartları
Platformda yayıncı olabilmek adına bazı ön koşullar bulunmaktadır. Bu ön koşulları sağlama taahhüdünde bulunan kullanıcıların yayıncı başvurusu yapmaları önemli bir kriterdir.

Uygulama üzerinden aylık minimum 30 saatlik yayın yapmak
15 gün boyunca çevrim içi olarak program kullanımı sağlamak
Platformda kısa sürede kitle elde edebileceğini düşünmek
İçerik sunmak konusunda sıkıntı yaşatmamak
Konuşkan, daima enerjik ve yenilikçi bakış açısına sahip olmak
Takipçi kitlesini sürükleyen yayınlar gerçekleştirmek
Bütün bu bigo para kazanma şartlarını yerine getirdiğiniz takdirde, hedefinizdeki rakamları kazanabilirsiniz. Kitlenizin sizi benimsemesini takiben, motivasyon kılan hediyeler göndermeleri de beraberinde gerçekleşecektir. Bu eğilimi tetiklemek adına platformdaki özgün konseptinizi oluşturmalı ve bu konsepte yönelik kitleler edinmelisiniz. Çünkü sadık izleyici kitlesinin sizlere olan getirisi, anlık denk gelen izleyicilere göre daha olumlu olacaktır. Kendilerinin hediye gönderme eğilimleri, sizlerin tavırlarıyla eş değer olarak artacaktır. Bu koşulda platformda sıklıkla gözlemlenen tarzlardan uzaklaşmanız gerekmektedir. Kullanıcılar ancak ilgilerinin çekildiği yayınlarda hediye gönderimi sağlayacaktırlar. Uzun vadede kullanıcı seviyenizin artması ve kazançlarınızın da dolaylı olarak yükselmesi söz konusu olacaktır.

Yayınlarınızda platform üzerinden gerçek paraya çevirebileceğiniz türden Bean olarak bilinen fasulyeler kazanabilmektesiniz. Bu fasulyelerin sayısı 6700’e ulaştığında canlı paraya çevrilmektedir. Fasulyelere sahip olmak için herhangi bir satın alma eylemi gerçekleştirilmemektedir. İzleyicilerinizin sanal olarak gönderdikleri hediyeler, değerlerine göre fasulyeye dönüşmektedir. Tüm fasulyeler uygulama cüzdanınızda güvenle saklanmaktadır. Bu konuda herhangi bir endişe duyulmamalıdır. Kotayı doldurduğunuz takdirde tercih edeceğiniz ödeme yöntemine yönelik süreçleri takip edebilirsiniz. İşlem adımları son derece kolay ve kafa karışıklığından uzak vaziyettedir.

Uygulamada ortalama olarak 210 Bean fasulye değeri, gerçekte 1 dolardır. Nakit çevirimleri 6.700 taban fasulye miktarından başlayarak, tek seferlik çekim işlemleri için 1.050.000 fasulye tavan miktara kadar çıkabilmektedir. Haftada yalnızca tek bir çekim talebinde bulunmak mümkündür. 1.000 dolar yani 210000 fasulye miktarının altındaki çekim talepleri 3 ila 5 iş gününde sonuçlandırılmaktadır. Lakin 1.000 doların yani 210000 fasulyenin üzerinde yapılan nakit çekim talepleri 25 ila 30 gün gibi bir süreyi kapsamaktadır. Ödemelerin güvenilir ve istikrarlı bir şekilde devam etmesi, aklınızda herhangi bir şüphe oluşumunun önüne geçmelidir.

BİGO Ödeme Alma Yöntemleri
Uygulama üzerinden gerçekleştirilen bigo para kazanma girişimleri hem banka kartı hem de Payoneer hesap çekimlerine destek sunmaktadır. Fasulyelerin temsil ettikleri tutarları banka kartınıza çekebilmek için bir dizi adımı takip etmelisiniz. Banka kartınızın birincil aşamada ön tanımlı olarak hesabınıza bağlanması gerekmektedir. Ayrıca banka kartı tabanlı para gönderim tercihi seçiminizde işlem başı 3 dolar + %2 döviz kuru ücreti alınmaktadır. Payoneer çekimlerinde 50 dolar tutarındaki taban limitlerin kontrol edilmesi gereklidir.

BİGO Banka Kartı Tanımlama Adımları
Uygulama üzerinden harcanan emeklerin, nakit paraya dönüştürülme adımları son derece kolaydır. Aşağıdaki sürecin eksiksiz bir şekilde takip edilmesi gerekmektedir.

Öncelikli olarak sağ köşe ekranından profil simgesine tıklamalısınız
Sonrasında “Wallet” kısmına tıklayıp, “Beans” ve “Exchange Rewards” butonlarına dokununuz.
Çekim yapmak istediğiniz tutarı giriniz.
Ön tanımlı banka hesabınızı seçiniz.
Ön tanımlı hesap mevcut değilse “Create a new adress” kısmına dokunup, bulunduğunuz bölge seçimini yapınız.
Sonrasında ödeme alma tercihlerinizin Payoneer ya da banka kartı olarak tanımlanmasını sağlayınız.
Kişisel bilgilerinize ait verilerin doğruluğunu kontrol edip, tanımlanacak güvenlik sorularını ve şifrenizi aklınızda bulundurun.
Tüm bilgi girişlerini tamamlayıp, kontrol etmenizi takiben onaylayarak çekim işlemini sonlandırın.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!