Yayın Uygulamaları

Bigo Live Yayıncı Ol

Son yıllarda oyun kültürünün de büyük bir etkisiyle yayıncı olma diye bir kavram oluştu. İşte bu yayın yapılabilen platformlarından biri de günden güne kitlesini genişleten Bigo Live şüphesiz. Bigo live’de canlı yapabilmek için öncelikle üyelik oluşturmalısınız. Android veya IOS işletim sistemli cihazınızla üyeliğinizi oluşturup, yayın yapmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayardan, Microsoft veya Mac ile yalnızca yayın izleyebiliyorsunuz.

Bigo Live Yayıncı Olmak için İlk Adım

Cihazınıza uygulamayı yükledikten sonra giriş yapıyorsunuz. Google, Facebook hesabınızla veya telefon numaranızla üyeliğinizi oluşturup giriş yapabilirsiniz. Profil fotoğrafı, isim, cinsiyet, memleket, doğum tarihi gibi bilgilerinizi girdikten sonra ülkenizdeki en iyi Bigo live yayıncıları karşınıza çıkacaktır. İsteğinize göre bu yayıncıları takibe alabilir veya direkt “tamamlandı” seçeneğiyle devam edebilirsiniz. Bu noktaya gelindiğinde Bigo live hesabınız oluşmuş oluyor. Yayıncıların göründüğü panelde aşağı ve yukarı hareketlerle birçok yayıncıya ulaşmanız mümkündür.

Bigo’da Para Kazanmak Da Çok Kolay!

Hesabınıza girdiğinizde, “Cüzdan” kısmını rahatlıkla bulabilirsiniz. Bigo live yayını yaptıkça insanlar size “coin” yollamaktadır. Twitch hesabında olduğu gibi kullanıcılar size coin, hediye vb. şeyler gönderebiliyorlar. Ne kadar sık canlı yayın yapar ve erişim kitlenizi genişletirseniz o kadar kolay popüler bir yayıncı olacaksınızdır. Coin’ler cüzdanınızda toplanıyor, bunu isterseniz nakite dönüştürebilirsiniz isterseniz de sevdiğiniz başka yayıncılara gönderebilirsiniz. Tamamen sizin seçiminize kalmış bir şey bu.

Günlük Görevlerle Coin Sayını Çoğalt ve Daha Fazla Para Kazan!

Ayrıca hesabınızda günlük görevler bulunuyor, bu görevleri hesabınızdaki Görev merkezi kısmından görüntüleyebilirsiniz. Buradan günlük görevlerinizi teslim alıyor ve verilen görevi belirtilen süre içerisinde tamamlayarak görevin sunmuş olduğu coini kazanmış ve hesabınıza tanımlanmasını sağlamış oluyorsunuz. Bu görevler bir canlı yayını izleme, bir canlı yayında sohbet bölümüne bir şeyler yazmak, görev merkezini devamlı kontrol etmek gibi şeyler olabilmektedir. Görevin tanımının yanında sonunda kazanacağınız coin’i de görerek teslim alabiliyorsunuz. Görevleri tamamladıkça hediyeler ve coin’ler kazanabilirsiniz. Bu coin’leri naktie çevirmek de bir o kadar kolay olduğu için Bigo live yayıncı olmak size birçok katkı sağlamaktadır. IBAN numaranızı girdiğinizde belirtilen süre içerisinde coin’lerin nakit ederi hesabınıza yatırılacaktır.

Para Kazanmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Bigo’da live yayın yaparak para kazanmaya başlıyorsunuz aslında, görevlerin desteğiyle de paranıza para katıyorsunuz diyebiliriz. Özellikle yaratıcı fikirleri olan, açtığı yayınlarda ekstrem şeyler deneyen yayıncılar büyük paralar kazanabiliyorlar. Siz de bunlardan biri olmak istemez misiniz? Başlangıçta anlattığımız adımları izleyerek siz de kolaylıkla Bigo live yayıncısı olabilirsiniz.

Boş Zamanlarınızı Yayın Yaparak Keyiflendirebilirsiniz

Bigo’nun size sunduğu şeyler yalnızca maddi olarak sınırlandırılmamalıdır. Birçok yayıncının canlı yayında yaptığı açıklamalar, farklı şeyler sizi içerisine alacak ve gününüze neşe katacaktır. Aynı zamanda size de yayınlarınıza eğlenceli şeyler katmak adına referans olabilecektir. Boş bir gününüzü Bigo live yayın hazırlığıyla geçirerek, yaptığınız yayına katılan kişi sayısını arttırabilirsiniz. İnsanların ilgi alanlarını analiz ederek, çoğunluğun beklentilerini karşıladığınızda hayatınızı idame ettirecek parayı da gönderilen hediye coin’ler sayesinde kazanabilirsiniz. Birçok şeyi bir arada deneyimleyebildiğiniz Bigo’nun diğer yayın uygulamaları ve siteleri gibi tek bir amaca hizmet ettiği de söylenemez. Birçok amaçla, hatta amaçsız olarak yayın açabilir, sesinizi kitlelere kolaylıkla duyurabilirsiniz.

Her Yaştan Binlerce Yayıncıyı İnceleme Fırsatı Yakala, Haydi Bigo’ya!

Dijital platformların yükselişi elbette Bigo’yu da güçlendirmektedir. Her yaş grubuna hitap eden binlerce yayıncı ile sıkıntılı zamanlarınızı keyfe dönüştürebilirsiniz. Yayıncılarla yazışarak, sosyal çevrenizi de genişletebilir, hayatınıza yeni insanlar katabilirsiniz. Kim bilir belki hayatınızın aşkı Bigo’dadır ve siz yayıncı olmadıkça ona ulaşamayacaksınızdır? Kafanıza uygun insanların birçoğu Bigo live yayıncısıdır veya Bigo kullanıcısıdır fakat siz henüz onlarla etkileşime geçemiyorsunuzdur. O zaman ne duruyorsunuz, hayatınıza bir renk katmak için hiç geç değil.
Bahsettiğimiz gibi Bigo yayıncılarının yaş aralığı oldukça geniştir. İsteğinize uygun bir yayıncıyı veya yayıncıları takibe alabilir ve kim bilir belki onlarla tanışabilirsiniz de. Yayıncıya yapılan coin destekleri ve hediyeler yayıncının sizin için birçok yeni şeyi denemesine de katkı sağlayacaktır. Keyifli vakit geçirmek için sen de yayıncı ol hem para kazan hem sevdiğin yayıncıları takip et. Bigo live yayın yapmak oldukça kolay olduğu için tek yapmanız gereken fonunuzu belirleyip belirli bir konuyla yayına başlamaktır. Zamanla takipçi ve izleyici kitleniz genişleyecek ve artacak. O aşamaya kadar sabrettiğiniz vakit oldukça hızlı coin kazanmaya da başlayacaksınız.

İki Yayıncının Rekabetine Tanık Ol!

Ayrıca Bigo live yayınlarında, yayıncılar birlikte PK olarak bir yayın açarak birbirleriyle çeşitli oyunlar veya kurallar eşliğinde rekabetler etmektedirler. Bunlar oldukça ilgi çekmekle kalmayıp yayıncıların coin desteğini en fazla yükselten etkinlikler olmaktadır. Bir konu üzerinden, yetenekleri üzerinden ve birçok challenge ile keyifli anlara tanık olabiliyorsunuz. Siz de insanların keyif aldığı bir yayıncı olmak ve rekabet etmek istemez misiniz? Hem de evinizin konforunda… İşte bunların hepsi için uygulamayı telefonuna indir ve şimdiden başla. Ne kadar erken başlarsan o kadar hızlı sonuca ulaşırsın. Beklentilerini yüksek tut ve yaratıcılığını canlı yayınlara taşı!

Hediyelerin Çeşitlerine Göre Daha Çok Para!

Keyif aldığınız bir yayıncıyı desteklemek size büyük bir keyif veriyor olabilir. Belki kendinizi ona karşı bunu yapmak zorunda dahi hissedebilirsiniz. Öyle orijinal yayıncılar var ki cebinizdeki tüm parayı onlara bağışlayasınız gelebilir. Bu harika platformda siz de yayıncı olduğunuzda sizin için de insanlar aynı hisleri besleyebilirler ve alacağınız hediyelerle muhteşem bir geçim kaynağı edinebilirsiniz. Üstelik tek yaptığınız kendiniz olmak ve keyif almak! Bigo live yayıncıları arasında yayıncılığı meslek olarak görenler dahi bulunmaktadır. Keyif aldığınız bir mesleği yapmak sizin de hayaliniz değil mi? O zaman hemen telefonundaki store’a tıkla ve Bigo’yu indir. Üyeliğini kolayca ulaştır, kendini göster, hem kazan hem de kazandır!

Bigo Live Resmî Yayıncısı Olmak için Şartlar

Bigo live yayıncısı olmak için ilk adımı atmak kolay fakat ardından belirli kurallara da uymak gerekmektedir. Para kazanmak kolay fakat elbette ufak şartlar da sunulmuştur. Popüler ve devamlı bir yayıncı olmak uygulamanın sürdürülebilirliği açısından önem arz ettiği için resmi yayıncılara özel ufak şartlar şu şekilde sıralanabilir;
• Uygulamayı indirip üyelik oluşturduktan sonra ID’nizi Whatsapp üzerinden Bigo live ekibiyle iletişime geçmelisiniz.
• Bir ay içerisinde minimum 30 saat yayın yapmalısınız.
• Bir ay içerisinde minimum 15 saatinizi uygulamada online olarak geçiriyor olmalısınız.
• Bigo live’da yapacağım yayınların orijinalliği ve çeşitliliği ile kısa sürede popüler hale gelebilmelisiniz.
• Bigo live üzerinden canlı yayınlarda içerik üretmekte zorlanmayacağınızı düşünüyor ve bunu kanıtlıyor olmalısınız.
• Sosyalliğinize, iyi bir konuşmacı olduğunuza, enerjikliğinize ve kreatif tarafınıza güveniyor ve bunu gösterebiliyor olmalısınız.
• Bigo live üzerindeki yayınlarımı izleyen ve beni takip eden kullanıcılarla sıkıcı olmayan, eğlenceli yayınlar geçireceğinize inanıyor olmalısınız. Yani özgüven Bigo live resmî yayıncısı olabilmeniz için temel şart diyebiliriz.

Bigo Live Üzerindeki Hediyelerimi Nasıl ve Ne Şartlarda Paraya Çevirebilirim?

Bigo live üzerinden ID numaranızı da ekiple paylaşıp resmî bir yayıncı olmuşsanız veya normal bir yayıncıysanız ve coin, hediyeleriniz birikmişse IBAN numaranızı paylaşarak hak ettiğiniz tutarı Türk Lirası ya da Amerikan Doları olarak banka hesabınıza aktarabilirsiniz. Bu parayı çekmeniz için elbette belli bir sınırı geçmeniz gerekmektedir. Bu sınır değişim göstermekte ve bilgilendirilmesi de tarafınıza yapılmaktadır.
Haydi genç kızlar, genç erkekler, öğrenciler, iş arayanlar şimdi Bigo live indirmenizin ve yayıncı olmanızın tam zamanı!

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!