Yayın Uygulamaları

Telefonla Para Kazandıran İşler

Telefonla Para Kazandıran İşler
Telefonla Para Kazandıran İşler

Telefonla Para Kazandıran İşler konusu son zamanlarda sık bir şekilde araştırılmaktadır. Cep telefonları hayatımızın merkezine girdiğinden bu yana herkes için önemli bir iletişim aracı olmuştur. Yaş farketmeksizin tüm yaş gruplarının en az bir tane akıllı telefon var. Bazı kişiler sürekli olarak fotoğraf çekerken bazı kişiler de müzik dinliyorlar.

Sanal Asistanlık Yapmak

Yöneticiler sanal asistanları çok sık bir şekilde tercih etmeye başladılar. İş yoğunluğundan dolayı iş yüklerinin azaltılması için sanal asistanlar çok yardımcı olmaktadır. Sanal asistanlar iş planlamalarını hem düzenli bir şekilde yapıyor. Hem de faaliyetleri hatırlatmaları daha kolay oluyor. Ofislerde yöneticinin peşinde dolaşan ofisboylar görmek istemeyen kişiler sanal asistan kullanıyorlar. 

Bu iş sanal asistanların açısından düşünüldüğünde evde pijama ile oturup yöneticinin toplantılarını düzenlemek çok kolay olsa gerek. Yapmanız gereken bir yöneticinin günlük yapması gereken işleri planlamak ve vakti geldiğinde hatırlatmada bulunmak. Bu işi yapmak için gereken tek şey bir akıllı telefon.

Planlama yapmak ve unutmamak için birçok mobil uygulama mevcut. Bu mobil uygulamaların yardımıyla günlük hayatınıza devam ederken bir yandan da sanal asistanlık görevinizi çok kolay bir şekilde yürütebilirsiniz. Sanal asistanlığın telefonla para kazandıran işler arasında kazancı en fazla olan iş olduğunu rahatça söyleyebiliriz.

Instagram Hesabı Açmak

İnstagram birkaç sene önce çok küçük çapta bir mobil uygulamaydı. Şu anki konumuna baktığımızda en fazla kullanılan sosyal medya platformu olduğunu söyleyebiliriz. Bu kadar büyük çaplı bir mobil uygulamanın kullanıcısı çok fazla olduğu için reklam ve satış yapabilmek mümkün hale geliyor. Bir instagram hesabı açarak telefonunuz ile para kazanabilirsiniz. İnstagram üzerinde biraz gezindiğiniz zaman kendi ürünlerini ve hizmetlerini pazarlayan birçok kullanıcı ile karşılaşabilirsiniz. Telefonla para kazandıran işler arasında bulunan instagram ile sizde para kazanabilirsiniz.

Youtube Kanalı Açmak

Youtube’un bugünkü konumuna baktığımızda genç influencerların bir çoğuna gelir kaynağı oluşturduğunu söyleyebiliriz. Çekmiş oldukları videoları Youtube platformuna yükleyen birçok kişinin yüzbinlerce lira kazandığını görüyoruz. 

Sizde bu kişilerden bir tanesi olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir konsept belirleyerek bu konsept doğrultusunda videolar çekmek. Hedef kitlenizi oluşturduğunuz zaman düzenli bir gelir elde edebilirsiniz. İlk başlarda yüzbinlerce lira kazanmasanız da hatırı sayılır miktarlar kazanabilirsiniz. Telefonla para kazandıran işler arasında bulunan youtube alternatifini hemen ücretsiz bir Youtube kanalı açarak deneyimleyebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!