Yayın Uygulamaları

2021 Para Kazandıran Uygulamalar

2021 Para Kazandıran Uygulamalar
2021 Para Kazandıran Uygulamalar

Para kazandıran uygulamalar her yıl olduğu gibi bu yıl da çok fazla talep görüyor. Ödül kazandıran uygulamalar başta para kazandıran yarışmalar yine insanların  en çok kullandığı para kazandıran uygulama tercihleri oluyor.

Para kazanmak ve ek gelir elde etmek için çok da çaba sarf etmeye gerek yok. Her an kullandığımız hatta elimizden düşmeyen akıllı telefonlardan kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz. Peki ama nasıl? Gelin yazının devamında detaylıca bu konuyu inceleyelim.

Sizlere sunacağımız uygulamaları hem Android telefonlarınızda hem de iOS işletim sistemi olan telefonlarda kullanabilirsiniz. Bu uygulamalara günde birkaç saatinizi ayırarak ek gelir sağlayabileceksiniz. 

Para Kazandıran Uygulamalar Nasıl Kullanılır?

Para kazanmanıza yardımcı uygulamalar genellikle size verdiği bir görevi yaptırma prensibiyle ilerlemektedir. Örnek olarak en çok para kazandırma uygulamaları anket doldurma görevleri vermektedir.

Yalnızca verdiği görevin yapılması neticesinde para kazandıran uygulamalar yok elbette. Kullanmadığınız eşyalalrınızı satabileceğiniz, yaptığınız alışverişte cashback veren, reklam izleterek ya da oyun oynatarak para kazandıran uygulamalar da bulunmaktadır.

İnternetten gelir elde etmenize sağlayan uygulamaların mantığı genellikle aynıdır. 

Para Kazanma Uygulamaları Hangi Cihazlarda Kullanılır?

Güncelliğini yitirmemiş son teknoloji sayılabilecek bir akıllı cihazınız illaki elinizde vardır. İOS ya da Android  cep telefonu ya da tablet bilgisayarınız varsa ek gelir elde edebileceğiniz mobil uygulamaları cihazınıza yükleyebilrisiniz.

1. Bounty

Bounty mobil uygulaması sizden basit görevler gerçekleştirmenizi istiyor. Gezerken ya da oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Para kazandıran uygulamaların başında gelen Bounty, oldukça popüler bir para kazandıran mobil uygulama.

2. Money App

Money App para kazandıran  uygulamalardan biri. iOS versiyonu da olan uygulamanın kullanıcı puanları ve yorumları oldukça yüksek.

3. Hadi

Hadi uygulaması Türkiye’nin ilk canlı yayın ile para kazandıran uygulama bilgi yarışması olma özelliğini taşımaktadır. Her akşam canlı yayın açan Hadi uygulaması ,çok çeşitli kategorilerde bilgi yarışmaları düzenliyor. Tüm sorulara  doğru cevap veren izleyenler para ödülü alıyor.

4. Oyna Kazan

Bu uygulama da Hadi uygulaması gibi yine canlı bilgi yarışması şeklinde para kazandıran uygulamalar arasında yerini alıyor. Türkiye’nin yarışmacılarına en çok para kazandıran uygulamalar arasında başı çekiyor. Canlı bilgi yarışması olarak tanına Oyna Kazan, yarışmada son 1 yarışmacı kalana kadar ödül dağıtmaya devam ediyor.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!