Yayın Uygulamaları

Yayıncı Bul Para Kazan

Yayıncı Bul Para Kazan
Yayıncı Bul Para Kazan

Yayıncı bul para kazan, günümüz koşullarında yayıncılık mesleğinin gelişmesi ile beraber pek çok mesleklerinin de çıkmasını kanıtlar niteliktedir.

Pek çok birey yayınlar yapara belirli olan büyük bir kitleye hitap etmektedir. Sohbet etmek, oyun oynamak ya da farklı aktiviteler ile birlikte yayınlar açan pek çok yayıncı bulunmaktadır. Bu yayıncıların sayılarının artmasının haricinde canlı yayın platformlarını takip etmekte olan kullanıcıların da sayısı oldukça artmıştır. Bu sebepten dolayı yayıncıları yayınlarını kontrol etmesi ise bir nebze daha zor olmuştur. Yayın sırasında kontrollerin daha sağlıklı bir şekilde olması adına moderatörler, yayıncılara yardım etmektedir. Bu sayede moderatörler ise canlı yayınlar üzerinden para kazanmaktadır.

Yayıncı bul para kazan mantıklarının bir diğer bölümü de Youtube video montajlarıdır. Yayın platformları içerisinde yayın açan pek çok kullanıcın ayrıca kendilerine ait olan bir youtube hesapları da vardır. Youtube hesapları aracılığı ile yapmış oldukları paylaşımlarla beraber canlı yayınlara kitle çekmenin haricinde adlarını duyurmakta ve buradan da gelir elde etmektedirler.

Moderatörlük Yaparak Para Kazan

Yayıncı bul para kazan, günümüzün sektörleri içinde yer almakta olan yayıncılık mesleklerinin gelişmesi adına çok büyük derecede önemlidir.

Moderatör seçimi yapılırken, sizler adına neyin hakaret veya neyin spam olduğu hususunda genel olarak bir fikir sahibi olmanız gerekir. Örneğin bazı kanallar içinde, büyük harfler aracılığı ile yazılacak olan blok metinler spam olarak kabul edilir. Bunun sebebi ise diğer sohbet mesajlarının insanlar tarafından daha zor fark edilmesindendir. Özellikle sohbetlerin yavaş geliştiği bazı kanallar üzerinde zaman zaman belirlenmekteki büyük harfli metinler ise az rahatsız edici olabilir. Spam konuları içerisinde bu konu yalnızca bir örnektir. Dikkate alınması gereken diğer örneklerde aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • Genel olarak uzun olan, kopyala-yapıştır kullanılan metinler
  • ASCİİ resimler
  • Web bağlantıları
  • Aşırı fazla ifade kullanımı
  • Aşırı fazla sembol kullanımı

Hangi mesajların sizlerin adınıza daha kabul edilebilir olduğu konusunda moderatörünüzü belirleyin. Ayrıca hangi mesajları istemediğiniz hususunda da moderatörünüzü bilgilendirin. Moderatörlerinizi izleyicilerinizden ve güvenmekte olduğunu kişilerin verdikleri tavsiyelere göre de seçin.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!