Yayın Uygulamaları

Oyun Hesabı Satarak Nasıl Para Kazanılır?

Oyun Hesabı Satarak Nasıl Para Kazanılır?
Oyun Hesabı Satarak Nasıl Para Kazanılır?

Online oyunlar heyecanlı ve eğlencelidir. Fakat bazı oyunlar ise tabiri caizse sizleri esir kılabilir. Hatta bazı oyunları hesapları da para ile dahi satılmaktadır. Nadir bulunan bir pokemon yakalamış iseniz veya hesabınızı yükseltmek adına aylarınızı harcadıysanız bu hesabı sizlerden satın almak isteyen birileri olacaktır.

Online oyunlar son senelerde büyük bir atılım yaşadır. Counter Strike tarzındaki oyunlardan tutun strateji oyunlarına kadar pek çok oyun kategorisi oluştu. Oyun sektörü üzerindeki bu yükseliş de oyun hesaplarının alınıp satılmasını bir iş kolu durumuna getirdi.

Alım satımı yapılan oyun hesaplarının özelliği, nadir bulunmakta olan nesnelere ya da benzeri silahlara sahip olmalarından kaynaklanır. Bununla beraber ayrıca hesapların yüksek bir seviyeye sahip olması da satılmasında oldukça önemlidir. Bu nesneler oyun içerisinde sınırlı sayıda olduğundan dolayı oyun içerisinde elde edilmesi genel olarak pek mümkün olmuyor. Bu da hesap alım ve satımının başlıca sebebi olarak karşımıza çıkıyor. World of Warcraft, League of Legends, Pokemon Go gibi oyunlarda satın alımlar vardır.

Ciddi Bir Talep Söz Konusu

Bazı hesapların diğerlerinden çok daha fazla para ettiklerini yukarıdaki yazımızda belirtmiştik. Bu hesapları inşa etmek adına harcanan zaman ise fiyat konusunda oldukça önemli bir etkendir. Bir oyuna aylarını ve yıllara vererek oyun içerisindeki bütün ünvanları ve değerli nesneleri kazanan oyuncuların hesapları elbette ki daha pahalıdır.

Bunlarla beraber oyun hesaplarının alımını ve satımını yaparak kazanç elde eden birçok insan mevcuttur. Yani herhangi bir Pokemon Go hesabını kişiler 100 dolara alınarak, 140 dolara satabilir. Böylece 40 dolarlık bir gelir elde etmektedir. Birçok insan, yüksek bir unvan kazanabileceğini ve ilerleyebileceğini bildiği oyunları oynamaktadır. Böylece hesaplarını geliştirir ve çok daha sonrasında ise bu hesapların satışını yaparak gelir elde ederler. Örnek vermek gerekirse World of Warcraft oyununda en son gelen silahlardan birisine sahip olan hesap 1000 dolar kadar değere sahiptir. Buna karşın oyuna yeni başlayan birisinin hesabı ise yaklaşık olarak anca birkaç dolar etmektedir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!