Yayın Uygulamaları

Telegram’dan Nasıl Para Kazanılır?

Telegramdan Nasıl Para Kazanılır?
Telegramdan Nasıl Para Kazanılır?

Telegram son dönemleri en hızlı şekilde büyüyen sosyal medya platformudur. Sosyal medya platformu olmasının yanı sıra ayrıca haberleşme kanallarından da birisidir. Uygulama dünya genelinde ( özellikle Afrika, Rusya ve Hindistan’da ) tam olarak 500 milyondan daha fazla kullanıcıya sahiptir. Her gün yaklaşık olarak 300.000 kullanıcı da bu platform içerisine katılmaktadır.

Telegram izleyici kitlesiyle beraber Telegram gruplarının, botlarının ve kanallarının kullanıcı sayısı her geçen gün artmaya devam etmektedir. Bu da Telegram platformunu çevrimiçi para kazanma konusunda kullanılacak en popüler platformlardan birisi haline getirmiştir. Dünyanın her yerinden bireyler Telegram toplulukları ( gruplar ya da kanallar ) oluşturabilmek ve çevrimiçi gelirler elde etmeye çalışmaktadır. Telegram platformundaki en başarılı işletmelerin aylık olarak 100.000 dolar civarında bir gelir kazandığı bilinmektedir.

Buradan da anlaşılacağı üzere Telegram günümüzde çevrimiçi para kazanmak için en elverişli platformlardan birisi konumundadır. Tam da bu sebepten yazımız içerisinde Telegram grubunuz ya da kanalızla nasıl para kazanabileceğiniz hakkında fikirler sunacağız.

Telegram Nedir?

Telegram, açık kaynaklı olan anlık bir mesajlaşma sistemidir. Günümüzde veri ve kullanıcı güvenliği ile beraber gizliliğini garanti edebilen tek mesajlaşma aracı da Telegram’dır. Zira Telegram kullanıcılarına gizli bir sohbet fırsat sunmaktadır. Başkaları tarafından asla erişilemeyen şifreli kısa mesajlar yollamanızı sağlar. 

Öyle ki sunmuş olduğu teknoloji aracılığıyla Telegram dahi sizlerin mesajını göremez. İki kişiden birisinin sohbete ait bir ekran görüntüsü aldığı zaman ise diğer kişiye bir bildirim gönderilir. Telegram platformunun diğer özellikleri arasında grup, topluluk ya da kanal oluşturma, ücretsiz çıkartmalar, sesli arama gibi birçok özellik bulunmaktadır. Bu özellikler dışında medya paylaşımı ( platform içerisinde her boyuttaki dosyayı kolayca paylaşabilirsiniz, herhangi bir sınırlama yoktur. ), sesli ve görüntülü mesaj yollama da yer almaktadır. Ayrıca Telegram, Rus programcısı olan Paver Duroc ve ekip arkadaşları tarafından 2013 tarihinde yaratılmıştır.

Telegram Kanalından En Etkili Bir şekilde Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Yazımızın bu bölümü içerisinde Telegram kanalından en doğru şekilde nasıl yararlanacağınızı konu edineceğiz. Bu adımları izleyerek sağlam bir ek gelir kaynağını kazanma fırsatına sahip olabilirsiniz. Bu adımlar ise aşağıdaki gibidir:

  • Nişinizi Belirleyin.
  • Net ve basit bir logo seçimi yapın.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!