Yayın Uygulamaları

Evden çıkmadan para nasıl kazanabilirim?

Evden çıkmadan para nasıl kazanabilirim?
Evden çıkmadan para nasıl kazanabilirim?

Evde para kazanmak için neler yapabilirim? Evden çıkmadan para nasıl kazanabilirim? diyen kişilerdenseniz tam olarak doğru yerdesiniz. Bu yazımız içerisinde evde oturduğunuz yer üzerinden para nasıl kazanabilirsiniz konusu hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Böylece evinizin rahatlığı içerisinde para kazanmanın huzuruna varabileceksiniz.

Evden çıkmadan para kazanma hakkında birtakım bilgilerden bahsedeceğiz. Ancak bu durum hiçbir şey yapmadan para kazanabilmek olacak şekilde algılanması doğru olmaz. Evde de olsanız para kazanabilmek adına birtakım emekler verilmesi gerekmektedir. Atalarımız boşuna dememiş, emeksiz yemek olmaz diye.

Evden çıkmadan para nasıl kazanabilirim? sorusu altında yapılabilecek bazı işler bulunmaktadır. Bunlar ise aşağıdaki şekildeki gibidir:

İnstagram İle Para Kazanma

Instagram ile para kazanmak adına fenomen düzeyinde olmanız gerekmektedir. Yine bildiğiniz ve sevdiğiniz bir konuda Instagram platformundan video ve resim paylaşımlarında bulunarak takipçi kitlenizden gelir elde edebilirsiniz. Burada takipçi kitlesinden kastettiğim takibe takip yaraparak ya da takipçi satın alara edindiğiniz gereksiz boş takipçiler değildir. Gerçekten de sizin fikirlerinize değer veren ve sizi izlemeyi seven kitledir.

Böyle bir kitle oluşturmak adına da yapılması gereken en önemli şey özgün olmaktır. Bu YouTube için de blog içinde geçerlidir. Unutmamalısınız ki başkalarının videolarını, yazılarını ya da fikirlerini çalarak hiçbir yere gelemezsiniz.

Bu bahsedilen konular para kazanmak adına kullanabileceğiniz en çok kazandıran ve en popüler konulardır. Bunların haricinde müzik dinleyerek, anket doldurarak ya da yazarlık yaparak da para kazanabilirsiniz. Fakat bu şekilde kazanacağınız paralar sizlere yan gelir şeklinde olmayacak kadar az olacaktır.

Mobil Uygulama ile Para Kazanmak

Her yıl iOS App Store ve Google Play üzerinden milyarlarca uygulama indiriliyor. Bizler de mobil kullanıcılar olmaktayız. Bundan dolayı da onlarca farklı oyunu, uygulamayı kullanıyor ve indiriyoruz. İnternet üzerinden para kazanabilmek adına ileri ve orta seviye olan bu adım üzerinde hazır bir şekilde indirebilirsiniz. Yalnızca reklam bölgelerini kullanarak para kazanacağınız sistemler bulunmaktadır. Hazır mobil oyun, uygulama satın almak adına Flippa, Chupamobile ve Codecanyon’u inceleyebilirsiniz.

Mobil uygulamalarınızdan da reklam yayınlayarak para kazanabilmek adına Admob, MoPub, Wingoads, Tapjoy gibi platformları kullanabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!