Yayın Uygulamaları

İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim?

İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim?
İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim?

Biliyoruz ki günümüz içerisinde birçok insan gibi sizlerde internetten para kazanmanın çeşitli yollarını arıyorsunuz. Eğer daha önceden ‘’İnternetten Para Kazanma’’ başlığı altında birtakım yazılar okumuş ve hiçbir sonuç elde edememiş olabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılıp, sakın kendinizi boş yere üzmeyin!

İlk olarak şu konuyu belirtmek isteriz ki gerçekten kendinize inanır ve işlerinizi büyük bir ciddiyetle yaparsanız internetten para kazanabilirsiniz. İşte, internet para kazanabileceğiniz birtakım yöntemler…

Blog Yazmak

Evet! Blog yazarak internet üzerinden her ay düzenli bir şekilde 10.000 TL ya da 50.000 TL miktarında para kazanabilirsiniz. Bu rakamların size fazla imkansız geldiğini ve ayrıca bu miktarların tamamen yalan olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak belirtmek isteriz ki ülkemiz içerisinde hizmet veren ve bu ay içerisinde bu rakamları kazanabilen bazı blog siteleri mevcuttur. İlk ayından itibaren bu rakamlara kolay bir şekilde ulaşamazsınız. Ancak bu, işinizi ne kadar doğru ve ciddi bir şekilde yapmanıza göre değişiklik gösterebilir.

Youtube ile Para Kazanma

Tartışmasız bir şekilde dünyanın en büyük video izleme ve barındırma sitesi durumunda olan Youtube üzerinden gelir elde edebilmek oldukça mümkündür. Youtube üzerinden para kazanabilmenin en sık denenen yolu, içerik üreterek para kazanma metodudur. Bu metot sayesinde Youtube ziyaretçileri tarafından izlenecek olan videolar üretebilirsiniz. 

Videolarınızın içerisinde reklam yayınlayarak da kolayca para kazanabilirsiniz. Reklamlar ise tekrardan Google tarafından Adsense platformunun aracılığıyla gösterilir. Videolarınızın ön kısmında veya içerisinde gösterilen reklamlar, tıklanma ve izlenme başına sizlere gelir elde etmeyi sağlar. Ayrıca reklam izlememek adına Youtube Premium üyeliği olan kişilerin izlemelerinden de kendinize pay alabilirsiniz. 

Fakat Youtuber ( Youtube üzerinde bir içerik üreticisi ) olacak şekilde para kazanabilmeniz adına, kanalınızın belli bir takipçi sayısına sahip olması gerekir. Bu takipçi sayısı ise minimum 1.000 kişidir. Son 12 ay içerisinde 4.000 saat civarında video izlenme süresine erişmiş olmanız da gerekir.

Twitch Kanalı Açmak

Son zamanlarda yükselişte bir dijital canlı yayın platformu olan Twitch, internet üzerinde para kazanmanıza fırsat sağlıyor. Sizlerde kendinize ait bir Twitch kanalı açabilirsiniz. Platform üzerinden canlı yayınlar açarak para kazanabilirsiniz. Twitch platformu üzerinde izleyiciler tarafından bağış alarak ya da reklam gösterimi yaparak internetten para kazanabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!