Yayın Uygulamaları

Livu Para Kazanma Yöntemi

Livu Para Kazanma Yöntemi
Livu Para Kazanma Yöntemi

Yerli yabancı fark etmeksizin yeni insanlarla tanışmanızı sağlayacak olan livu para kazanma tarzıyla da dikkat çekmektedir. Uygulamanın 5 kıtayı ve 195 farklı ülkeyi kapsaması, kullanıcı çeşitliliğin oldukça fazla olmasını sağlamıştır. Rastgele eşleştirmelerle eğlenceli sohbetler gerçekleştirilmesi mümkündür. Ayrıca uygulama arayüzünde bulunan çıkartmalar ve filtreler kullanılarak, sohbetlerin daha keyifli bir hale getirilmesi sağlanmaktadır. Tüm bunların yanı sıra yayıncılarına harcadıkları zamandan, nakit kazanımlar elde etmesi ile beraber de popülerliğini arttırmıştır. 

Livu uygulamasının aracılığıyla hatırı sayılır miktarlarda gelir elde edebilmek adına temel bazı stratejilerin bilinmesi gereklidir. Çünkü tamamı ile yapılmakta olan işin asıl gayesinin oluşturmaktadır. Yayın sırasında verilecek olan yanlış kararlar, yayının düşük seyredilmesi ve kazançların sağlanamaması konusunda çok etkilidir. Bu detaylar dikkat alındığında, stratejilerin doğru bir şekilde belirlenmesi gerekmektedir. 

Livu’da öncelikli amaç her zaman altın toplamak üzerine kurulmalıdır ve sohbetlerin güzergahı da bu konu bazında planlanmalıdır. Bu misyonun belirlenmiş olması, yayın kariyeri bakımında çok büyük bir önem arz etmektedir.

Livu Uygulaması İle Para Kazanma

Uygulama arka planda bile Livu para kazanma hizmetini sizlere sağlamaktadır. Alacak olduğunuz çağrılar Kraliçe Duvarı aracılığıyla cevaplanmayı bekleyecektir. Arama cevaplama sırasında kullanıcılar tarafından yapılan en önemli hata, çağrının cevaplanın yüz çevresinin gösterilmemesidir. Çünkü karşı taraf bu eğilim içerisinde girdiği zaman size olan güvenini kırarak, başka alternatif kişilere yönelmektedir. Yalnızca rahatsız ve uygunsuz olduğunuz zaman çağrılarda bu eğilimi göstermelisiniz.

Normal koşullarda alınan her aramada dakika başına 60 Altın Para kazanabilirsiniz. Nitekim ekstra olacak şekilde tahsis edilecek olan hediyeler ile beraber bu oran çok daha fazla artabilmektedir. Bunun taktiği ise sizi arayan kişilerin sizleri arkadaş listelerine eklemesi ve sonraki zamanlarda arkadaş listesi aracılığıyla aramaları büyük bir avantaj sağlayacaktır. Böyle bir eğilim neticesinde kazanılacak tutarlar her dakika başına yaklaşık 120 Altın Para kadar yüksek rakamlar olacaktır.

Dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise en fazla 3 veya 5 dakikalık bir online bekleme sürenizin bulunmasıdır. Etkili bir kullanımla sistem mantığını kolay bir şekilde kavrayacaksınız.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!