Yayın Uygulamaları

Bigo Live Greedy Nedir?

Bigo Live Greedy Nedir?
Bigo Live Greedy Nedir?

Bigo Live bünyesinde yer alan birçok uygulama ile keyifli dakikalar sunar. Birçok Bigo Live kullanıcısı uygulama üzerinde keyifli dakikalar geçirmek adına Bigo Live uygulaması üzerinden çeşitli oyunlar oynamaktadırlar. Bu oyunlardan ise en sık oynayan Bigo Live Greedy oyunudur. Bu portalda ek kazanç amacıyla arkadaşlarınla veya insanlara karşılaştırılınca kiminin fasulyesi kiminin elması, coin fazlalığı yarışına girenler detaylara önem vermektedir. Bigo Live, insan analizlerini oldukça iyi yapan bir platformdur. Bunun nedeni de doğru hamlelerde bulunarak insanları kendi platformu üzerine adapte edip, devamlı bir müşteri potansiyeline kavuşmayı amaçlar.

Bigo Live insanları kendisine bağlamaya çalışan bir platformdur. Bu tarzdaki uygulamaları da sistem farklılıklarını sağlamak adına uygulama içerisinde iç etkinlik tarzında uygulamalar sunar. Bu çeşitliliği oluşturarak diğer portallardaki sıkıcı oluş etkinliğinin dışarısında ekstra özellikler sunar. Bununla beraber Bigo Live Greedy isminde çark sistemini içerisinde barındırarak hem çark oyunlarının paneline sahip olur hem de çeşitliliği arttırır. Greedy oyunu, sevenlerini bazen üzerken bazen de çok mutlu etmektedir.

Bigo Live Greedy Oynanışı Nasıl?

Bigo Live sisteminde büyük bir ses yaratan çark oyunu, insanları kendi döngülerine kapılmış bir biçimde etkilemektedir. Greedy sistemi, bireylere farklı bir yapı olarak geldiğinden dolayı izleyicileri de yayın yapan kişileri de oldukça şaşırtmıştır. Bundan dolayı da birkaç tanıtım videosunu uygulama içerisine greedy eklemesi yapılarak bilgilendirme yapılmıştır.

Bigo Live insanlarında kafasında oluşan herhangi bir soru işaretlerini kırmaktadır. Bu konu üzerinde de tam bir performans sağlayarak greedy sistemini pek çok kez çeşitli yöntemlerle anlatmıştır. İnsanlar, Bigo Live adına tamamen bağlanmış bir şekilde olsa da greedy çark oyununun eklenmesi ile büyük çeşitlilik yaratarak keskin adımlarla yoluna devam etmektedir. 

Bigo Live platformu, pek çok şeyin analizini oldukça iyi bir şekilde yapmaktadır. Bunların içerisine ise insan davranışlarını da eklemek doğru olur. Sebebi, pek çok insan hızlı bir şekilde daha fazla şeylere sahip olmayı amaçlar. İnsanların zihniyetini anlayan Bigo Live çalışanları, greedy çark sistemi içerisine büyük paralar koymuştur. Açgözlü davranılması halinde kazandığınız kadar kaybedebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!